Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7800 lei
1 USD = 4.4131 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73822284
Ce se întâmplî când Liberalul bogat nu-l crede pe funcţionarul sărac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un roman
Pe cand dl Elvadeanu va lua masurile necesare si la Hudesti ? Acolo au fost eliberate mai putin de un sfert din titlurile de proporietate pentru suprafetele forestiere retrocedate. De ce ? Din cauza "competentei" unor functionari de genul secretarei primariei, d-soara Anca Barbacariu (care a stat efectiv un an de zile cu dosul pe cererile la Legea 247, dosarele fiind puse in discutie la un an de zilede bla termenul limita de depunere a cererilor) si ing. Gh. Minciuna, responsabil de cadastru, figura binecunoscuta in comuna pentru felul "eficient" in care isi face treaba. Se pare ca, in luna septembrie, cei doi au fost obiectul unei comisii de control a Prefecturii Botosani in urma unor recflamatii. Degeaba insa, cei doi au pile mari, il au la mana cu ceva pe primarul Atomei si stau bine-mersi in functie. Alo, aude cineva ?
Autor: Anonim
Nu mai plangeti pentru Cozma. Sa-l vedeti ce obraznic este cu toata lumea. Si o sa traiasca din padurea si terenurile pe cere le are

Autor: alt roman
Cozma isi merita pedeapsa cu varf si indesat. Cercetati mai mult printre oamenii din comuna si va veti da seama de ce. Pt. fiecare exista Dumnezeu ...
Autor: Observator
Domnule Rotundu, vedeţi că cei de la jurnalul tipărit, care l-aţi vîndut, vă copiază materialele referitoare la Albu din prefectură.
Autor: Redactia vs. Observator
Nu vă faceţi probleme. Cititorii ştiu să distingă copia unui articol de original.
Autor: cristi
Nea Rotundu nu cunosti bre legea 18 dar mai ales nu cunosti ca indolenta lui dealde cozma a facut ca prin judet de 17 ani sa nu se mai aplice corect legile proprietatii. inceputul este bun, dar trebuie amendati toti marlanii de la toate comunele ca situatia este generalizata. Mai pune mana pe carte.
Autor: Rotundu vs. Cristi
Eu nu l-am absolvit pe Cozma de vina ce-i aparţine. Însă n-ai înţeles esenţa lucrurilor în ce privesc sancţiunile contravenţionale şi rolul acestora. Azi este Cozma, dar mâine poţi fi tu sau eu amendat cu o sumă aberantă. Acest articol este o continuare a scrierilor mele privind dovada că ne îndreptăm spre un stat poliţienesc, în care amenda are rolul de a descuraja orice atitudine faţă de agresiunea puterii asupra cetăţeanului de rând. În nici o ţară din Europa nu se aplică amenzi care să însumeze veniturile persoanei pe ani de zile. Cele mai mari ating nivelul unui salariu, dar pentru fapte ce se situează la limita răspunderii penale. Iar în aceste zile, pe ascuns, Guvernul Tăriceanu a mărit amenzile spre zona a 100 mii lei, adică un miliard vechi, dacă nu vom plăti la timp şi integral impozitele. Nu te îngrijorează, cititorule?! Tot de liberali este vorba.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă