Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72470254
Domnişoara cea ţâfnoasă şi drumurile prost modernizate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cunoscătorul
Este drumul făcut de firma lui Conţac. Verificaţi.
Autor: Consilier Parvu Ioan
Domnule Rotundu, toata stima pentru articolele si curajul dumneavoastra.Va rugam sa veniti la Avrameni sa vedeti furt pe fata.Primaria a contractat un imprumut de 10 miliarde pe care-l vor plati cetate nii in urmatorii ani si este o adevarata bataie de joc din lucrarea Aurel-Vlaicu -Ichimeni.Oamenii aceia din Ichimeni nu vor iesi niciodata din noroi cu asemenea excrocherie care se face la mic intre primar si executant.
Autor: Consilier Parvu Ioan
Domnule Rotundu, v-am scris in disperare de cauza si in numele unui mare numar de cetateni din trei sate.Va rog daca este posibil as vrea numarul d-voastra de telefon pentru a va insoti la fata locului.Va rog veniti macar din curiozitate sa vedeti ce lostopane de stinca cat roata la caruta in doua cu pamant pun pe drum,si ce bataie de joc este din partea unei firme fara dotari,experienta si probabil lucrari similare.
Autor: prieten cu "domnisoara" cea tafnoasa
Intrebati-o pe "domnisoara" cea tafnoasa prin ce metode (vechi de cand lumea!!) a ajuns in postul de director?
Autor: Roci
Domnu Rotundu sau Patratu . Faceti o mare greseala cu programul de lucru . La "privat " se lucreaza chiar si Simbata de multe ori program normal . Doar la " stat " ( la stat nineaca pe banii prostilor ) se lucreaza program redus Vineri . Caci in cursul saptaminii se lucreaza si mai putin conform zicalei : decit mult si fara rost , mai bine putin si prost .

Rog sa va reanalizati parerea despre " realitatea contemporana "

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă