Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7791 lei
1 USD = 4.2931 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72553706
Prefectul dă o nouă lovitură de imagine

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: coca
dati-i afara pe aia care ne mananca banii cu apa ne-nceputa si: "sumele încasate, care ajung la o medie de 300 de milioane de lei vechi pe lună, nu ajung pentru plata creanţelor", or sa ajunga!
Autor: D-l Goe
am inteles ca platesc o firma pentru a tipari si distribui facturile. Cum tot nu ajung la cetateni facturile mai bine ar renunta la contract si hopa... niste bani in plus.
Autor: hahaha
bai Goe da stii tu a cui e firma aia care ar trebui sa distribuie facturile?nimic nu e pe gratis mai neica in paduchiosul asta de targ,ar fi trebuit sa stii asta la varsta ta...
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă