Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Publicitate
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106259784
Ieri, în şedinţa CLM Consiliera Zarug l-a zdrobit, prin acuzaţii, pe vicele Eram

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: coca
a zdrobit un caca! pana nu face acuzatiile in scris, sa stii si tu, mai, asta care semnezi articole, ceea ce spune e un caca. s-o vedem!
Autor: RADU MAMII
Aceasta consiliera care a sarit gardul sa scape de furia oamenilor in 1989,a facut trafic cu camasi in POLONIA prin filiera securista si a militiei,a belit salariatii ca vataf de fabrica pana acum,are un tupeu nemasurat.
Autor: un cititor
se apropie alegerile si cine tipa mai tare crede ca va cistiga!?
Autor: tomnaticul
are dreptate doamna...pina una alta face parte din adevaratii privati ai orasului...dar dnul 100 marci alias Eram a facut averi doar din spagi si comisioane din bani publici...acum la al doilea mandat de viceprimar a barbierit totul pt ca a treia data nu va mai fi...si atunci sacul trebuie sa fie plin intr-o casa cit un bloc ANL, masini noi la scara, binedispus de excursii in strainatate si multe" distractii "..toate astea cu siguranta nu din leafa de vice....dar nimeni nu vede nimic...si nimeni nu face nimic...
Autor: Observator
Manuela Zarug a demonstrat capacităţi manageriale deosebite. Servconf nu a falimentat, se menţine pe piaţa internaţională, are comenzi. Că a pus muncitorii la muncă, nu-i rău. Dacă nu munceau, acum erau şomeri. Faptul că are un comportament mai dur, nu-i singurul conducător de unitate care se comportă aşa. Mulţi drintre români nu muncesc decât de frica băţului. Iar acuzaţiile aduse lui Eram sunt fondate. Tot la Jurnalul am citit că Eram şi-a pavat curtea cu aceleaşi pavele puse de către primărie pe trotuarul de la poarta sa. Eram trebuie să răspundă pentru micile sale măgării. Părerea mea, nu a lui Rotundu. Scuze că am postat comentariul greşit, adică la articolul de deschidere.
Autor: medic
bravo,MANUELA ZARUg
Autor: Stan & Bran
Observatorule,se vede ca esti aplaudac platit sa postezi pe aici....Si cati euroi zici ca ai primit ptr.comment?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă