Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ultima oră
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70964289
După cum susţine Ţarcă Felicia Mihai trebuia suspendată odată cu începerea anchetei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Valentin
Un management defectuos nu poate duce decât la rezultate foarte slabe.Nu ştiu cât de mare vină are Felicia Mihai dar de un singur lucru ar fi trebuit sa-şi de seama şi anume că atunci când te înconjuri de neprofesionişti nu poţi obţine performanţe.Fac referire la faptul că ar fi trebuit să dea de gândit faptul că atunci când majoritatea angajaţilor intră în concedii medicale sau de altă natură ceva undeva nu merge bine.Acest lucru s-a întâmplat şi se întâmplă la Dorohoi unde numai de management nu se poate vorbi şi chiar şi un dictator ar putea fi invidios pe sistemul de conducere al aşa zisei D-nă Director Balan fostă Prepeliţă.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă