Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Pamflet
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76609274
Primarul trebuie să coboare milităria din pod, că altfel nu se poate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Sunt un badaran si un necioplit
"venerabila doamna"este expresia pe care am gasit-o cea mai potrivita pentru a ma referi la o persoana de sex feminin de varsta medie. Este o caracteristica educatiei mele, de barbat trecut de 50 de ani si care, de, stiti si voi, pistolul nu mai ia foc, sa incerc sa fiu grobian. Iertati-ma, cititorii mei.
Autor: Observator
Este de neconceput ca tocmai acolo unde armata administreaza să fie dezordine. Unde am ajuns?! Vai de capul ei de disciplina militara!
Autor: Passpartout
Primarul să mai rărească vizitele peste graniţă, să mai rărească vizitele la Tanamuro lui Odae la un pokeraş şi să se ocupe mai mult de gospodăria Botoşanilor. A promis că până la iarnă astupă şanţurile din oraş, dar nu s-a ţinut de cuvânt. Poate o să vrea să mai candideze. Ne mai gândim!
Autor: catranel
Parca am mai auzit de tine, passpartout...Mda

Autor: TICU
PRIMARUL SI CEI DIN SUBORDINEA DINSULUI, NU AU TIMP SA DEA RASPUNS LA SESIZARILE OFICIALE TRIMISE DE ASOCIATIILE DE PROPRIETARI CU PRIVIRE LA ASTUPAREA SANTURILOR DIN MUNICIPIUL: CE POTI SA I MAI CERI? NIMIC ASTEPTAM ALEGERILE SI IL VOM VOTA DIN NOU CA DOAR E UN BUN GOSPODAR NU????
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă