Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76792203
La Botoşani, noua construcţie politică stă învăluită în ceaţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ica
domnule radasanu cum sa nu te gandesti la oameni ci la partid ? Tocmai acum cand PLD-ul si PD-ul au fost alaturi de Base pentru votul uninominal! Vai, mai bine taci sa nu te auda Base ca imediat iti scoate un dosar la secu.

Autor: un liberal al moldovei
Cine spune de pld-isti tradatori ?

auzi un individ care a fost sluga lui codreanu de la prm,ia lins podelele ca membru prm si apoi a trecut la pnl ca nu a primit nici-un os de la permisti,unde iar a inceput sa linga...-asta este mititelul de 150 de kile care spera sa se pricopseasca pe langa cimpanu -

Autor: ueeu
pai nu prea mai crede electoratul nici in dreptate si nici in adevar , eu cel putin m-am convins pe propria piele cata dreptate si adevar a fost in cadrul aliantei DA , iar despre noua ,,constructie politica" ce sa mai zic ...fac la fel ca la bradul lui videanu ,,no comment"
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă