Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7550 lei
1 USD = 4.2719 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71406624
Niculiţă ne face cunoştinţă cu gaşca lui Oprişanu (II)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: titi
numai cei ce nu respecta legea il acuza ordinar pe niculita, eu il cunosc si de aceea vorbesc. acesta nu vorbeste degeaba cand vorbeste, asa ca mai lasati-o moarta cei care vorbiti sub anonimat si nu aveti curajul sa va spuneti deschis ofurile, probandu-le in acelasi timp.
Autor: petronius
este inspaimantator ce se intampla, in sanul unei institutii,poate vechii salariati nu sunt obisnuiti cu oamenii noi, stiindu-i pe cei vechi de pe timpul lui Ceasca.Cei drept ca si noi veniti e posibil sa faca abuzuri , dar se vor tempera si vor trebui sa faca cursuri peste cursuri asemeni celor schimbati.Mie imi placea vechea conducere deja ma obisnuisem cu ei, ca si ..PF. CHIAR DACA erau si ei draguti la control dar te trezeai cu hartia acasa ca nu indeplinesti conditiile de functionare.In conditiile in care in sistem privat esti mai dotat ca un cabinet de stat.Dar ..
Autor: cunoscator
anonimatul nu-mi place,dar nu se poate lupta cu aceasta gasca...sper ca doar deocamdata...sprer sa deschida ochii cei ce se pot lupta.Acest oprisan si cu cei citva fac multe ilegalitati...iar cu oamenii merg prin itimidare.. n-are mama n-are tata...
Autor: OPRISARANU
MISTO! DOCTORUL DE DINTI NE VA INSPECTA LA IGIENA, GINECOLOGUL O SA NE CAUTE IN GURA CA ORELISTUL IAR PSIHIATRUL NE VA OPERA???FAINA MEDICINA VOM AVEA LA BOTOSANI !
Autor: Passpartout
Ochi boldiţi, gură scrispată

Beleca mereu o face lată!

Autor: Cicanica
Că urâtă-i, doamne! Este şi bolnavă. Îi infestată cu microbul corupţiei liberale. Singurul tratament care ar avea eficienţă ar fi s-o trimită cineva la munca de jos. Să vină alţii s-o controleze, s-o înjure, s-o ameninţe să vadă şi ea cum este când cineva te umileşte.
Autor: cunoscator

ca urata-i doamne! Cred ca ar fi buna la urgenta-pt. desocare,dar fereasca d-zeu ca tare-i mai gaseste...Belea ,mare belea pe capul botosenenilor.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă