Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76858454
Funcţia şi puterea legii continuă să genereze monstruozităţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Bogdan
Ma da suntem oare o tara de "prosti"? Adica eu sunt fraier si platesc impozite, taxe etc si altii nu. Da sa le ia si vaca din ograda, sau ati uitat de Moromete. Sunt obligatii care trebuiesc achitate si sa va zic drept protectia asta sociala este gresit inteleasa. Parca inca nu ati scapat de comunism, iar voi ziaristii incurajati nemunca, lenea si delasarea.
Autor: Passpartout
Omule, din ce zonă crepusculară vii? Cum de te poate răbda pământul? Sper să apuci bătrâneţele şi să ajungi la mila publică. Poate aşa vei înţelege viaţa de acum a acestor bătrâni nevoiaşi.
Autor: bisca
acelasi lucru s-a intimplat si la Primaria Sulita

Autor: sobo
Nea Rotundu, daca cunosti realitatea si ai fi avut treab cu functionarul de prin 1990 incoace ai fi tras concluzia ca pesedeu i-a injectat pe toti functionarii de pe toate treptele cu atitudinea dispretuitoare fata de oameni si lor le prinde bine. Mai trageti in Basescu ca sfintii sunt tot pesedisti.
Autor: jan
Daca aveti posibilitatea sa verificati si la primaria counei George Enescu.Va multumesc anticipat.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă