Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104555566
În opinia lui Câmpanu Flutur este amantul care conduce gospodăria femeii cu care se culcă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: alexandru
RUSINE LOR, fluturilor ! Toti politicienii lucreaza in gasca isi promoveaza neamurile urgent,asa face si Flutur(senator)cu fluturasul sau(primar). Nu stiti ca specific fluturilor este ..zborul din floare-n floare..Fiti convins ca fluturasul Flutur va zbura de la primarie de mana cu Eram(odata) si Georghita ,care tot o specie de flutur este(pe la cate partide a trecut?)
Autor: alex
Marele Flutur (senator)si-a desemnat, contrar legii, pe micul fluturas(primarul) sef filiala ,asa cum fac toti politicienii cu neamurile lor.Cum specific fluturilor este zborul fiti siguri ca fluturasul mic Flutur de la primarie va zbura in roi cu Eram(odata) si Gheorghita care este tot o specie de fluturas ce a zburat si poposit pe la multe partide
Autor: bine zis
D-le.Campanu recunosc ca nu sunt un admirator al dvs., dar cand aveti dreptate, trebuie sa o pot recunoaste.Bine zis cu traseistul de primar.Rasul curcilor.Dumnezeu v-a ajutat sa scapati de el,dar sa stiti ca nu PDL-ul l-a vrut ca presedinte, ci dl. Diaconu,eternul sclav al primarului, care a fost un cal troian in PLD,pupand in fund pe toti si tradand la urma ca Brutus.Niste oameni zero absolut.Primarul nu a avut barbatia de a recunoaste ca isi doreste sa ajunga la PDL, desi toate partidele i-au cerut sa declare cu cine simpatizeaza.A lucrat in subteran, ca o cartita si probabil ca isi va merita soarta, caci nu il mai vad primar nici in veci.
Autor: pt alexandru
La fel si tibuleac l-a promovat pe frate-sau director la transelectrica...desi experienta lui in domeniu era NULA!
Autor: va rog sa promovati oameni cu initiativa
succes d-le cimpanu !
Autor: VAI DE EL
cAMPANU E AMANTUL PROSTIEI, GOLANIEI...SI FRATE CU SECURITATEA
Autor: DESPRE O BARAT
"Sa-l execute lumea prin vot in 2008 ", a cerut ieri Constantin Contac, presedintele PSD Botosani. "Pentru mine este o nulitate. La Cimpanu n-ai ce sa discuti. E un individ care a nimerit si el pe undeva. A alergat cu limba in traista prin zona aia, a nenorocit oamenii, le-a promis nu stiu ce si nu stiu cum si acum vedem cine este: un fost turnator. La noi cind e vorba de turnatori, astia sint niste nimeni, niste sobolani care au stat si au guitat pe linga unul, pe linga altul, ca sa poata sa mai prinda un post "
Autor: ueeu
am mai spus ca prin aceasta atitudine dl futur a netezit calea spre sefia orasului pt candidatul psd astia sunt oamenii cu astia defilam!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă