Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Remember
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 108356949
Fenomenul Tökèş văzut şi de la Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: lache
oare mai este ceva de comentat?Stefan cel mare se intoarce in mormant.........
Autor: sornel
eu n-am mai fost la vot acum ca sunt prea dezgustat de toate culorile politicienilor, insa la alegerile anterioare am votat tot cu UDMR desi n-am nimic de origine maghiara in mine - a fost ca un semn de razvratire fata de mai marii reprezentanti ai statului (eram proaspat venit din armata atunci si mi-era cam scarba de imensitatea prostiei)
Autor: sorinel
In general cu cea mai puternica minoritate voteaza si ceilalti minoritari, gen sornel. Asa ca nu mai cautati alte explicatii ca nu e cazul. La noi cel putin 3-4 minoritati voteaza cu udmr-ul.
Autor: lache
wey sornele poate tu nu stii ca din 92, in guvern sunt prezenti ungurii si au participat activ la "prosperitatea" prostiei........i-mi pare rau pt. tine!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă