Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88819826
Senatorul Ţâbuleac aflat în mare dificultate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: apolitic
ciudat este ca d-l diaconu nu a avut curaj sa spuna ca radasanu e un copil atunci cand au fost alegeri,cum era si normal!interesant mi se mai pare si modul in care isi sfasie acum toti fostul conducator pe care pana mai ieri il adulau sau cel putin se faceau ca il adora!
Autor: ROBIN HOOD
Sa mori de ras nu alta.Niste oameni mici ca si politica care o fac in judetul botosani.Ce vedem in urma lor dupa 3 ani de domnie?
Autor: ROBIN HOOD
Halal politica pentru noi cei carei-am ales.Cu ce ne-am ales in ultimii 3 ani?
Autor: pt dl.dragus
Nu va e rusine, dl. dragus, cu asemenea declaratii?Sau ati uitat ca imediat dupa ce ati obtinut acest fabulos procent in alegeri, v-ati dat demisia???Si acum va bateti cu pumnul in piept ca ati acceptat sa preia insecta presedentia aliantei?De dragul partidului?Pai dvs. nici nu mai existati ca presedinte pentru PD, erati zero, demisionat, ce asa sacrificiu ati facut de dragul principiilor ?Sunteti patetic si demn de toata mila.Desi starniti sila.
Autor: pentru senator
cine seamana vant culege furtuna
Autor: pt.dl. dragus
o sa aveti aceeasi soarta ca Tibuliac
Autor: EEEEEEUUUUU.........!!!!
Dragus ar trebui sa taca din gura ca s-a autopropus prim-vicepresedinte la PD-L fara sa aiba acest drept din moment ce si-a dat demisia de la conducerea PD. Pacat ca in conducerea fostului PD sunt oameni fara personalitate, cu 1 -2, execeptii care intradevar merita increderea botosanenilor prin ceea ce au facut pentru botosaneni.Daca ar afla Blaga ce a facut il trimite la plimbare pentru totdeauna. Daca Flutur a fost nominalizat sa preia conducerea PD-L la Botosani cxrerd ca a pornit cu standul!
Autor: I.A.Cuza
Votul uninominal ar rezolva multe probleme. Oricum, botosanenii au ajuns la saturatie. Aceiasi clasa politica, acelasi circ ieftin ...cu aceiasi actori. Rezultate? Doar promisiuni!
Autor: votant
imi pare rau ca am fost credul ,am votat cu PDL..am crezut...nu mai cred nimic.cine zburda de la un partid la altul nu trebuie crezut.oare noi avem politicieni care sa nu fi fost la 2-3 partide?
Autor: pt.fluturi
prin aceasta manarie deja a-ti pierdut in ochii alegatorilor ! o sa ramaneti numai cu aripioarele stravezii si o sa aveti viata politica cata viata are "fluturele" PSD ABIA ASTEAPTA SA VA ARDA !
Autor: GELU [email protected]
Nene TABU, ai pus-o. Ai supt miere de la ...FLUTURI...ha, ha. hai...
Autor: Herodot
Zau c-ar fi nostima toata vanzoleala asta, daca nu ti-ar intoarce matzele pe dos. Prima regula a istoriei este ca se repeta, pentru ca nimeni nu invata nimic din ea. De data asta a fost tavalit Tibuleac. Ia sa vedem cine urmeaza in acelasi rol. Aud??
Autor: pentru.." pentru senator"..
ai citit evenimentul, mai tica, vezi cu dreptul de autor...
Autor: pt.votant
ai votat cu PLD ---acum s-a transformat in PD-L! In restul textului ai dreptate!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă