Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7694 lei
1 USD = 4.4000 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73776392
Dany Ema – o firmă cu probleme

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: gigi
mai multe va poate spune marele patron de fituica penala,nichita mare comisar de GF,care la putin timp dupa scandalul iscat intre Victor si dany ema,a prins un contr. publicitar gras de la firma fantoma dany ema.
Autor: cutu
Tot firma in cauza mai are in derulare contracte cu administratia locala pe care nu da semne sa le onoreze la primul termen.
Autor: Misu V.
Cum va explicati ca Dany Ema a castigat licitatii de infrastructura in dauna unor firme cu renume la Hanesti unde primar este un PNL-ist,la Avrameni unde este tot PNL-ist.Apropo lucrarea de la Aurel Vlaicu-Ichimeni trebuia finalizata de acum o luna si ei au 300 de metri din 7 km....frumos nuuuu?
Autor: moi
dar marele ex-prefect Red Bull cand si cum va fi tras la raspundere pt aceasta manareala pe bani publici????? ca el a fost creierul si beneficiarul real al "lucraturii" (ca "lucrare" nu se poate numi)...
Autor: gigi
da matale cu cine tii ? cu conu mihalache ?

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă