Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77671670
Cum iau naştere monstruozităţile urbanistice

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Alegator
Intradevar Botosani-ul a ajuns de rasul lumii. Este capitala de judet cea mai murdara , haotica si fara conduita arhitecturala din Roamania. Pana si, Falticeni-ul , Roman-ul sau Adjud-ul nemaivorbind de Focsani, Suceava si altele sunt mult mai frumoase si ingrijite decat urbea noastra. Ne balacim in noroi si plantam aiureli de constructii peste tot, pana si in parcuri. . Povestea cu legile PSD-ul este falsa. Nici o lege nu poate impiedica concedierea , destituirea sau simpla inlocuire a unui om incapabil si daunator unui oras cu 140.000 de locuitori. Primarul, Consiliul local daca intradevar sunt nemultumite de acest asazis arhitect poate sa dispuna indepartearea lui. Nici o instanta nu va spune , lasati-l sa distruga orasul in continuare.
Autor: sorana
D-l Sandu nu este de neinlocuit,dar nu se vrea.D/l Eram nu are timp de implicatii in ale serviciului,cei de la mediu nu vad cum dispar spatiile verzi,trotuarele se ingusteaza...Totul este un haos platit cu multi euro!Eram e in Antalya de pe 1.02.,cum sa vada domnilor!
Autor: ilcu
Acest arhitect Sandu taie si spinzura in primarie. Daca nu dai niscava euroi nu face nimic. Trebuie dat afara ca impreuna cu Eram isi fac de cap.
Autor: I-AU NASTERE
O MARE GRESEALA!

CORECT :IAU NASTERE

Autor: ba da
Ba da, Flutur poate sa-l schimbe. Problema e ca nu vrea! Ca-i place si lui ce face Sandu, sau pur si simplu nu-i pasa de aspectul orasului, cum nu-i pasa de drumuri, de gunoaie, de praf, de cetateni.
Autor: Iorga
Adaugati si chioscul de inghetata din fata monumentului Taranului Roman de la intrarea in parc!Chiar primarul Flutur este de acord cu acest chiosc,afirmand nu o data ca acest monument trebue mutat(si nu chioscul!!!) fiind o "relicva" comunista,ceea ce este o mare tampenie si o dovada de incultura din partea sa!Ce vina au avut taranii ca comunistii(scuzati cacofonia!) au falsificat adevarul istoric?Este creatia unuia din cei mai mari scluptori monumentalisti din Romania!
Autor: Anonim
Dupa ridicarea unor astfel de "gogoloaie" ce mai e de facut ? De ce nu se iau in dezbatere proiectele înainte de a fi puse în practică ? Chiar e singurul "specialist" sau cei care îi sunt pe aproape sunt de aceiaşi categorie şi acelaşi interes? Ruşine ne este nouă cu asemenea arhitecţi si "operele" lor

Autor: unul
D-le Rotundu, cum sa luam in serios publicatia dumneavoastra, cand chiar din titlu apare o ditamai greseala gramaticala??!!
Autor: Rotundu
Mulţumesc, am corectat greşeala! Dar asta nu înseamnă că că s-a rezolvat şi fondul problemei, adică au dispărut construcţiile la care am făcut referire.
Autor: reflector
Eu nu cred ca incalcarea unor reguli elemntare de bun simt estetic nu produce nici o reactie in orasul nostru.Arhitectii si functionarii publici pot fi sanctionati in acest caz,daca se vrea.
Autor: una?
D-le Rotundu, nu va repetati? Cred ca am mai citit odata acest articol cei drept poate l-ati mai cosmetizat dar......?

Noi stim ca repetitia e mama invataturii si totusi.......

Autor: Godzila
Gaiţelor, dacă nu cunoaşteţi legea la ce vă daţi cu părerea? Sandu este arhitecul şef al Botoşanilor şi nu poate fi eliberat din funcţie decât cu avizul Ordinului arhitecţilor. Flutur a cerut Filialei Suceava a Ordinului arhitecţilor avizul pentru a-l schimba pe Sandu, dar a fost refuzat. Arhitecţii îs ca medicii: unul te omoară pe masa de operaţie, iar cel de la medicina legală susţine că mortul este vinovatul.
Autor: Istetul
"Gogoloaie care sluţesc frumuseţea Botoşanilor" apărut 31 octombrie 2007. Tema este reluată, dar cu alte exemple. Este bine că se insistă pe problemă, poate aşa se va lua măsuri şi cu Sandu.
Autor: unul
d-le Rotundu, pe fond aveti dreptate
Autor: Deputat
Este timpul ca botosanenii sa ia chestiunea gospodaririi si aspectului orasului in propriile lor maini. Si nu numai asta. Trebuie sa gandim si la directia in care vrem sa dezoltam orasul. Ramanem un oras bugetivor, "specializat" pe servicii si comert sau vrem mai mult ? In zadar vom avea un oras frumos si curat daca locuitorii sai isi castiga painea departe de el. Deaceea articolul si initiativa ziarului Jurnalul de Botosani si Dorohoi este mai mult decat binevenita. Aici nu avem de a face cu certuri sau convingeri politice ci, de gospodarirea orasului. Menirea principala a unei administratii orasenesti nefiind aceea de a face politica ci de a administra bine localitatea. Iar pentru aceasta avem nevoie de GOSPODARI. Cu sau fara, studii superioare !. Deci, sa cautam gospodari.
Autor: alt deputat
propun ca d-l Rotundu sa fie arhitect sef si sa fie consiliat de d-l Guraliuc
Autor: PENTRU ISTETU
Chiar crezi ca daca se insista pe marginea acestei chestiuni se schimba ceva?

chiar crezi ca in afara de noi cativa curiosi care citim ziarul mai citeste cineva?!!!!? crezi in "puterea presei", pastrand proportiile in ceea ce numim presa!!!!!

Autor: alex
am fost victima excrocheriilor si hotiilor acestui nebarbierit de Sandu care taie si spinzura prin oras ajutat de consilierii spagari care aproba ce vor unii patroni fara sa le pese de felul cum arata orasul,punga lor sa se umple.Am documente si probe clare care dovedesc cele ce le-am prezentat
Autor: pentru"pentru istetu"
eu cred ca acest ziar e citit pe net mai mult ca celalalt jurnal ce apare si la chioscuri
Autor: botosaneanu
Da este un corupt si un incompetent acest Sandu,

ar trebui schimbat urgent,dar nu inainte de a fi tras la raspundere.

PS:impreuna cu complicele lui Eram!!!!

Autor: Tot pentru isteţu
Jurnalul, ce acum îl patronează Tincu de la Rapsodia Conf prin fecior, are, potrivit trafic.ro 6053 de IP-uri pe săptămână, vreo mie de cititori pe zi şi este pe locul 171 la secţiunea presă. Jurnalul lui Rotundu are 18.500 de Ip-uri săptămânal, între 7 şi 10 mii de cititori pe zi este este pe locul 80 la secţiunea presă. Cine-i mai citit "isteţule"?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă