Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90427593
Primar trimis în judecată pentru fapte grave de corupţie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: abureala
Verificati domnilor procurori toti primarii care au finalizat proiecte Sapard si o sa aveti de treaba mult timp de acum inainte.

Probabil la Sulita a fost o executare politica. D-l primar nu a mai corespuns rigorilor d-lui Campanu care prin mana mai lunga Sorescu l-a executat.

Autor: psd
dar un control de fond funciar cind se face la d-nul primar,a facut ce a frut muschii lui .
Autor: pt. abureala
ce executare politica,daca esti corect nu are ce sa faca nici politicul, daca ai gresit platesti.
Autor: legistul
Atat de repede s-a solutionat dosarul?Dosarul lui Pavel de la DADR sta din 27 iulie 2007 in mapa procurorilor fara rezolutie.
Autor: un botosanean
Asta primar,nu stie sa scrie fac pariu,din cauza acestor primari am ajuns asa ,aproape toti sint betivi si analfabeti.Daca asta a citit odata un Monitor Oficial eu ma sinucid,sint foarte usor de manevrat,ei atita fac fura si beau.
Autor: sulitas
primarul a luat pamant de la tarani si a uitat sa le mai dea bani,drumul pina la vila lui este pietruit iar drumurile in sulitoaia sunt cu santuri necirculabile.satenii nu stiu sa isi ceara sa le fie pietruite strazile.sa fie tras la raspundere
Autor: sateanul
ce ne mai plingem,daca mergem la vot inconstienti,nu ne dam seama ca avem o responsabilitate ca cetateni sa trimitem pe un asemenea post oameni pregatiti care stiu sa citeasaca o lege si mai cu seama sa o interpreteze
Autor: sateanul
sa stie ce are si ce nu are voie,dar atita timp cit partidele vor oameni care aduc voturi neinteresindu-le daca au vreo calitate,rezultatele sunt cele pe care le vedem,tota lumea vrea sa-i iasa lui posturile de consilieri judeteni si altele,neinteresindu-i de fapt binele celor din localitatile respective
Autor: sateanul
vinovati sunt cei care merg la vot,nu trebuie sa cautam vina nicaeri
Autor: echidistant
Rotundu-le cat ai luat de la familia turcanu ca sa publici asemenea ineptii?

Sunt sigur ca nu publici comentariul meu,dar este bine sa stii ca" D-zeu nu bate cu parul"si cineva va asista la aceasta judecata!

STII FOARTE BINE CA ASTIA SUNT ULTIMILE MURATURI DIN JUDET-SA VEZI PE FLOREA TURCANU CUM INJURA PE FLORIN IN CENTRUL COMUNEI SI CUM SE GRATULEAZA UNUL PE ALTUL NUMAI CU EXPRESIIDE GENUL : HOTULE, ESCROCULE, ETC DE ITI ESTE MAI MARE SILA;HALAL FAMILIE,DECI TRAGE CONCLUZIA.

Autor: Şi mai echidistant
Dar tu cîţi ai luat de la Ciubtaru ca să-l aperi prin comentarii? Eşti chiar aşa de bătut cu leuca să nu înţelegi că datele din articol sunt din dosarul penal?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă