Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124343
„Oriunde în lume confortul se plăteşte”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: as
Termica este un sac fara fund. Oricat va avea tot in pierdere va merge. Cand nu va mai putea suventiona statul vor fi pusi cei cu centrale termice sa plateasca suventia. Sa plateasca chiaburii tovarasi!
Autor: [email protected]
da asi cum spui''AS'propun ca peste 2 ani sa le platim noi facturile integral celor abonati la pomana .dar pana atunci safacem antrenament si sa le platim minim50% SAI ALEGEM LA CONDUCEREA MUNICIPIULUI PE CEI DE LA TERMICA
Autor: www
confortul se plateste dar si munca omului este platita altfel,de ce nu realizati acest lucru,aveti ceata pe ochi?
Autor: Termicus vs.''as''
Mujicule,si cine nu te lasa sa-ti montezi centrala pe gaz? Sunt de cumparat si centrale pe coceni,sau pe biogaz[cu materie prima din haznaua lu'matale,care cam miroase pe aici] ! Viitorul il reprezinta pompele de caldura,pt.achizitia/montajul acestora se pot accesa fonduri structurale din UE,dar despre care autoritatile centrale/locale tac... chitic ! Doar nu vor fi fraieri sa lase o asa vaca de muls,numita termoficare !
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog