Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68884308
Comentariul comentariilor (LVI)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
"astfel de articole sunt tratate cu indiferenţă de către cititori, semn că nu prea mai interesează ce s-a furat, de la cine şi cine sunt hoţii"

Normal! Pentru ca se vede ca NU SE MAI POATE FACE NIMIC PENTRU A FI RECUPERATE!!

Autor: Cititorul JURNALULUI
DE MULTE ORI NE SMTIM APARATI DE ABUZURI,CITIND COMENTARIILE DIN ACEST ZIAR CARE STA DE CU ADEVARAT DE VORBA CU NOI CEI MICI SI NEBAGATI IN SEAMA.

Am ocazia,fiind bolnav,sa merg frcvent in spital si in policlinca si de cand a aparut la conducere dr.OPRISAN se simte o atmosfera de teroare adaugata la lipsurile zilnice din sistemul sanitar.Comunicarea intre cadrele medicale a devenit altfel decat normala,medicii sunt foarte nemultumiti de dezordinea din spital si felul in care noii conducatori se poarta cu ei si isi impun opiniile lor.Nemultumirile se spun pe la colturi ,cu teama ,ca pe vremurile considerate apuse.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă