Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123144492
Scandal pe seama controalelor la medicii stomatologi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: gigi
Am ajuns si zilele in care sefii unei institutii de control sant chemati la raport de o organizatie profesionala!Aia care sant platiti din banii statului sa impuna vointa acestuia transpusa prin legi sa dea cu subsemnatul in fata controlatilor!Ori e superdemocratie, ori ne paste anarhia! Dar e o idee: vom face colegiul soferilor si vom chema la raport sefii politiei,ca ne-au prigonit vreo doua saptamani si cica a zis comandantul Zmau ca mai urmeaza inca, si-o sa-l chemam pe la noi pe acasa ca noi ,normal , n-o sa avem timp pana prin august, septembrie sa stam de vorba cu el.......Chiar ne-am prostit!
Autor: ANDRUSCA GEORGE
DE CE SE SUPARA MEDICII STOMATOLOGI CUND SUNT CONTROLA-TI. PANA IN PREZENT CUNOSC FOARTE MULTE CAZURI DE HEPATITA C LUATA DE LA STOMATOLOGIE. ACESTE PERSOANE NUA AU FACUT TRANSFUZII, NU AU FACUT INJECTII IN SPITALE. AU FOST LA STOMATOLOGIE SI AU LUCRAT DANTURA PE BANI GREI SI S-AU PRICOPSIT CU UN VIRUS DE HEPATITA. O SA AIBA SI SISTEMUL FOARTE MULT DE SUFERIT CAND O SA FIE BOMBARDAT DE ATATIA BOLNAVI DE VIRUS C,B.DE CE ESTE VINOVAT CETATIANUL SA SUPORTE NEGLIJENTELE LOR CAND SE DAU BANI GREI PENTRU DANTURA.
Autor: MUTIHAC MIHAI
DOMNILOR STOMATOLOGI -PRIMITA BANI GREI PENTRU TRATAREA DANTURII SI INFESTA-TI OAMENII CU HEPATITE B,C.CUNOSC FOARTE MULTE CAZURI INFESTATE DIN STOMATOLOGII
Autor: anonim
DOAMNA BELECA APLICA LEGEA ACOLO UNDE NU I SE UMPLE SACOSELE!! E FOARTE LEGISTA!! HA !HA!HA!
Autor: Anonim
ne mai miram ca avem multi bolnavi cu hepatita c si pe stomatologi sa nu i controleze nimeni s-au obisnuit sa fie anuntati cind vine controlul si sa inchida cabinetul.Faceti educatie sanitara ca hepatita c nu se ia din apa
Autor: poli
Astia care controleaza ,au si sarcini de consiliere,dar le place mai mult rolul de vataf pe mosia Romaniei,supuse,fara opinie si care accepta orice abuz.
Autor: zefe fumatorul
Cand ne vor interzice stranutul sa stiti ca n-au exagerat.
Autor: Ivan Dintarul
Se face mare tam-tam vis-a-vis de transmiterea hepatitei prin instrumentarul stomatologic,etc.Se vede ca unii au uitat ca si-au pus clontii la ieftineala,cu ajutorul"dintarilor"basarabeni,dupa 1990,care se stie cu ce instrumente"curate" lucrau ! Daca virusii astia ar avea si nr.de inmatriculare,idem auto,bine ar fi... Blagadariu vas,Vaniusha,za zdarovie !!
Autor: POPA
Fata asta are o cruce la gat si ar trebui sa stie ca te bate DUMNEZEU daca iti bati joc de niste oameni pe care-i pedepsesti pe nedrept si la comanda de partid.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog