Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118354867
Vulpi turbate iau cu asalt localităţile judeţului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: unknown
Eventuala candidatura a lui Mihai Darie nu este privita cu dusmanie doar de unii social-democrati locali ci si de alegatori. Ajutorul dat partidului....

Sunteti sigur, d-le Contac? Deciziile dvs, au fost, in general, cerebrale... acum au ajuns sa fie ghidate de instinctele animalice ale susnumitului? Unde este integritatea morala a acestui domn? Alimentata cu adulter?

Iar securitatea? Cand scapam de ea? Suntem in 2008, avem nevoie de oameni...

Autor: Cica nica vs. Unknown
Ai postat prost comentariul. Ce legătură au vulpile turbate cu politica lui Conţac? Ai vrut să te dai mare şi ai rămas tot mic. Sîc!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă