Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78465982
O afacere costisitoare, dar promiţătoare dacă ai un pic de nebunie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Bravo lor! Sa le ajute Dumnezeu.
Autor: agricultura botosaniului
alo domnilor si de ce nu pomeniti de adevaratii consultanti cu care a mers mai departe afacerea?
Autor: un botosanean
patroni/ un hoţ care a furat în italia şi un debil mintal
Autor: pt. un botosanean
debil esti tu,nu-i cunosc acum am auzit de ei dar bravo lor pentru curaj,altfel nu se poate.Acum in situatia asta la inceput ar trebui statul sa ii ajute,sa treaca hopul de pornire,dar ti-ai gasit.Am curaj sa pun pariu ca la prima codita de ceapa rasa rita apare...garda,mediu,pompierii,ITM,fiscul consiliu local,economicul....etc,etcapar plosnitele dupa pomana(adica in control).
Autor: pt. -pt. un botoşănean
dacă nu-i cunoşti de ce te bagi
Autor: Observator
Domnule Rotundu, de ce nu vă respectaţi propriul regulament? Aţi validat un comentariu insultător şi jignitor precum "patroni/ un hoţ care a furat în italia şi un debil mintal" Vă rog să faceţi public IP calculatorului de unde a fost introdus acest comentariu jignitor pentru orice cititor educat şi cu bun simţ.
Autor: geo stirbu
felicitari pentru ce ati ralizat si succes pentru viitor

Autor: SERENA
SUCCES LE DORESC ACESTOR TINERI INTREPRINZATORI! MA BUCUR CA AVEM SI TINERI CARE SE GANDESC SA FACA CEVA PRODUCTIV !CU PASIUNE, CURAJ,TENACITATE VE-TI REUSI! SA VA AJUTE DUMNEZEU!
Autor: asistenta tehnica
nu cred ca tinerii au spus ca o duc rau, mai au doua transe de bani de la SPARD, sunt pe productie, urmeaza sa incaseze grosul. BRAVO LOR.
Autor: asistenta tehnica
Domnule Rotundu, nu cred ca ati fost in zona Tudora nu sunt patru conglomerate cum ati scris caci sunt trei sere frumusele.

Autor: mihaituca
Bravos, natiune! Pupat ... C-asai in scumpa noastra tarisoara. Cum scoate unul capul, cum se reped hienele sa-l sfasie.Se vede ca a si inceput campania electorala si nu-i frumos sa fie murdara.Pupati-va mai! Dati-va mana! Lucrati numai pentru satul vostru. Dati-le de lucru la amaratii de concetateni! Nu va spurcati, ca rade lumea de voi si nu-i frumos.
Autor: unul din asociati
În numele colegilor mei şi al meu personal mulţumesc celor care apreciază în sens pozitiv , şi bineînţeles mulţumim şi celor care nu se sfiesc atunci când ne atribuie unele "pseudonime". Fair-play-iul de care asociaţii de la ILIAG dau dovadă, ne obligă să le urăm amicilor noştri, "ŢINEŢI-O TOT AŞA!" şi sigur ve-ţi ajunge oameni de valoare, oameni cu care societatea se poate mândri. curios este faptul, că deşi nu ştiu nimic, se trezesc şi oferă comentarii spre deliciul "semenilor" lor; aşa cred ei, că se reuşeşte în viaţă.

în ceea ce priveşte mass-media, ... din nou ne lasă ... una se vorbeşte, alta se aude, şi cu totul alceva se scrie.iar pentru lămuriri ...

domnilor, noi nu ne-am plâns că este greu, nu ne e ruşine cu ce-am făcut, pur şi simplu am amintit despre sistemul birocraţiei din România, sistem care... nu vă pot spune ce simt acum despre el.

oricum succes celor care vor să fac

Autor: un tudorean
bravo lor, vor da niste locuri de munca, de care tudorenii au nevoie...felicitari inca odata!
Autor: .......
banii de la SAPARD vor acoperi creditul de la banca finantatoare...e logic...
Autor: "carcotas"
este EXTRAORDINAR cand citesti ca se misca ceva si

la noi!cand aproape toti fac comert este surprinzator sa afli ca mai exista oamani care VOR SA PRODUCA CEVA,orice!!!...si te intrebi:sant inconstienti,visatori,sau cred in ceea ce fac?

eu cred ca SUNT ADEVARATII INVINGATORI!ei CRED in ceea ce fac si LUPTA pentru VISUL LOR!

nu cred ca multi dintre noi,cei care stam deoparte,am fi ajuns atat de departe cu "visul"-cred ca foarte putini visam...

Autor: Anonim
Nu ne-am plâns că o ducem greu ci pur şi simplu am spus că nu ne-a fost uşor, din cauza unor persoane care în loc să faciliteze demararea proiectului, mai mult a încurcat.Asta e. Mai e mult până când unele persoane îşi vor merita "scaunul" cald pe care îl ocupă în mod nejustificat. Suntem la început, şi oricare început e mai anevoios. Suntem optimişti în ceea ce va urma şi încrezători în ceea ce vrem să facem. Nu prea avem timp de comentarii, dar dacă cineva ar vrea săspună ceva, cred că normal ar fi ca înainte să "scape porumbelul" să se documenteze de la cei în cauză. Am afirmat pentru domnii de la presă că persoanele de la SAPARD şi de la APDRP Botoşani sunt de nota 10. Cinste lor, sunt singurii care acordă tot sprijinul de care au nevoie oamenii care încearcă să facă ceva. Pentru cei care vor, singurul sprijin îl ve-ţi găsi numai la instituţiile amintite. Restul ... Asta am afirmat pentru presă &
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă