Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123133982
Răspund prietenilor care mi-au scris ultima data

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: gogu
Drumul BOROLEA - MANOLEASA, nu a fost facut de dv. dar lut pe drum a-ti adus de la siret, circulati pe timp de ploaie pe acest drum? Prima data in 2003 acest drum la-ti facut cu balastru din cariera comunei Manoleasa, fara a avea aprobarea consiliului local pentru exploatare, dar era primar PSD. S-A PLATIT UN LEU LA CL MANOLEASA pentru aceasta exploatare? VA SUPARATI PE NOI CA VA SCRIEM ADEVARUL, DAR NU MAI POTI SA TRAIESTI NUMAI IN MINCIUNA. VREM DREPTATE.
Autor: JURISTUL
In ca..ca..na.DA tu ne-ai bagat si echipa ta,traim cu cea mai mare frica, mai rau ca vremea lui nea Nicu, oamenii PSD-ului ne ameninta in fiecare clipa. De unde oare au invatat acest mod de a conduce? De la Putin? Noi credem ca de la tatuca lor de la Botosani.Daca presa si justitia si-ar face datoria 70% din cei vinovati din aceasta tara ar fi la locul lor si noi am fi cu adevarat LIBERI.
Autor: MARCEL DE LA PRODAGRO
Va rugm sa veniti la Manoleasa. dar va rog sa va grabiti...dl Boroleanu si dl. primar au reusit si au vopsit crucile si din satul Zahorehi,Sadoveni-DACA NU VA GRABITI......deplasarea nu cred ca isi are rostul... poate sa constatati cum dl Boroleanu a semanat cele 800 ha. cu porumb de floricele si 800 ha de floarea soarelui-cum a-ti declarat in ziarul dv anul trecut.In comuna MANOLEASA nu se inseminseaza in total 800 de ha cu porumb, nici 200 ha floare, dar regele e....RAGE .
Autor: Ca..ca..nada.
In Romania faci avere daca esti politician, presedinte al consiliului judetean....etc, in Canada faci avere daca muncesti mult si gindesti mult.
Autor: Anonim
E ca in filmul ala : "UITE CINE VORBESTE!"
Autor: liliana
da parca ne-am saturat si de snapani de pe la noi care au plecat in strainatate si dupa doi ani vorbesc stilcit romaneste, de parca le-au spalat creierele si care au o parere foarte buna despre si foarte proasta despre cei de acasa
Autor: PT. TOV. PRESEDINTE AL CJ
Ce stii tu despre cum traesc oamenii in Canada?Acolo a ,,imigrat"materia cenusie din tara, sunt oameni f. inteligenti, CINSTITI, care muncesc mult. dar au si mari satisfactii materiale , culturale, familiale,etc.Cred ca tu avand o cultura vasta de bloghist, mici nu stii unde este Canada (in ,,DEX" nu gasesti)si nici nu cunosti cum o duc romanii canadieni.In Canada te realizezi prin munca, fara a FURA (privatizarea Autobazei, acapararea Balastierei Tudora,balast cu pamant pus pe drumuri, retetar de asfalt incomplet, influentarea unor licitatii la DJDP pt. adjudecarea lor, etc, etc.Asa ca nu te lauda pe acest Blog, oamenii te cunosc bine,iar unii chiar f. bine.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog