Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125082
Ciubotaru şi-a instalat consăteanul şef la OJPC

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ciobanu
DACA IN TOAMNA SE SCHIMBA PUTEREA POLITICA CE VOR FACE FRATII TURCANU.PAREREA MEA ESTE CA VOR FI FUGARITI CU SUTURI IN FUND,CATA NESIMTIRE.DE CE NU AU NUMIT UN ALT PNLIST,CE VOR BARONIZAREA JUDETULUI.DL CONTAC CUM VETI LUCRA CU ASEMENEA OAMENI.
Autor: ueeu
continua cumetria la toate institutiile manarite de ,,stat" , pardon aflate sub ,,autoritatea" statului
Autor: circumspect
IN CAPUL TAU O FI VREO DIFERENTA INTRE ANIMALELE PE CARE LE-AI TRATAT TIMP DE 7 ANI SI OAMENII CU CARE VEI AVEA DE-A FACE DE AZI INAINTE?!
Autor: IOAN R.
Domnul Mihai Turcanu este posibil sa fie un om onest si corect. Nu il judecati dupa gogomaniile lui Florin Turcanu sau Gelu Ciubotaru.
Autor: Radu
Cred ca e periculos ce se intampla!Profesionistii sunt dati deoparte si in locul lor promovam nepotismul!Si toata lumea tace...
Autor: dana
neamuri si nemurele...matusi si matusele...de asta "infloreste" Botosaniul.
Autor: cornel
Lasati omul sa-si faca treaba.

Nici nu a intrat bine,iar voi in loc de incurajare,il intepati cu tot felul de prostii

.

Autor: ZISU
SPERAM SA FACA TREABA TURCANU,CAT DESPRE CONTAC CE SA MAI VORBIM...OARE NU FURAT DESTUL????
Autor: PT RADU
E FOARTE PERICULOS CE SE INTIMPLA NE GANDIM CU TOTI, DAR MAI PERICULOS CACI NU AU DISPARUT COMUNISTII SI TIN CU DINTI DE SCAUN CACI NU VOR SA-L PIARDA JOS CU EI A SOSIT MOMENTUL SA FACEM SI NOI ALEGERA CORECTA .
Autor: alegatorul
JEGUL ASTA DE CIUBOTARU VINE SA NE DEA LECTII DESPRE LEGI EUROPENE,SI NE ADUCI TARANII TAI DE LA SULITA SA LE PUNA IN APLICARE.PREGATESTETE CA ITI VINE RINDUL SI TE INTORCI IN BOTOSANI SA TE SCUIPAM PENTRU CA AI AVUT GRIJA DE NOI CIT AI FOST SEF,AI MILITAT SA DESFINTEZI OJPC LA BOTOSANI SI SA IL DUCI LA IASI,DESTEPTULE.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog