Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125138
Proaspăt uns în funcţia de şef la OJPC Botoşani Ţurcanu a împărţit amenzi şi l-a ameninţat pe primarul Flutur

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Intrebare
Asta e fratele "Ciobanului" Turcanu? Parca e mai spalatel...La minte o fi la fel?
Autor: CETATEANUL
ATENTIE COMERCIANTII,LIBERALI AU DAT DRUMUL LA CAINII SI MAI VOR VOTURI DE LA NOI.A APARUT DINASTIA TURCANU,IAR CEILANTI OAMENI INTELECTUALI DIN PARTID CHIAR SE LASA LA MANA LOR.DE CE MAI ESTE MEDIC CAMPANU DACA CIOBANUL TURCANU ESTE MAI TARE CA EL.
Autor: pt cetatean
Problema de fond este aici ca aceste asa-zise locuri de joaca pun in pericol viata copiilor. Mai citeste o data articolul inainte sa te apuce furia portocalie
Autor: un cetatean
In sfarsit ii pasa cuiva de noi si nu e vorba doar de locurile de joaca unde stai cu ochii pe copil ca pe vechea butelie pt. ca nu-i ofera siguranta sau de socurile de curent dupa care iti iei aparatura in spate si pleci la reparat daca ai norocul sa mai ai ce repara ,sa amintim si anii de chin in care fie pieton ,fie conducator auto ne-am dorit sa avem aripi pt. a putea ajunge la serviciu sau la piata asistand neputinciosi la harnicia muncitorilor ce sapau groapa imediat ce numai bine au astupat-o si turnau sarguinciosi beton in baltile de pe strazi .Cine imi returneaza banii cheltuiti cu reparatiile la masina si pantofii distrusi(e drept ca nu asa costisitori ca ai primarului...)????
Autor: Manivelu
Domnule inspector sef.

1. Nu credeti ca ar fi normal sa cunoastem ingredientele si gramajul piinii ce se comercializeaza in oras? CINE-I OBLIGA SA RESPECTE LEGEA?

In toate pietele din oras se vind mere din soiul Jonathan (?). De unde atita Jonathan, cind se stie ca sint mere din import. Au coemrcintii obligatia sa afiseze soiul si provenienta? Au! Cine-i sanctioneaza?

Autor: alegatorul
Din prima zi cum a venit individul asta a fugarit toti inspectorii sa vina cu amenzii indiferent cum ca sa arate el ce slab a fost Monacu,ce atitudine mirlaneasca.
Autor: dan
Furia portocalie..asa e la inceput,dar orice minune tine trei zile...Apropo..la E_ON ce amenzi a dat?Saracul Monacu de acolo i se trage?S-au nu are curaj noul sef sa se puna rau cu neamtul?
Autor: stefan
Da ce curaj la el,auzi sa-l ameninte pe Fluturas..Mai nene,da stii ca esti tare?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog