Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 108563630
Excremente politice măturate de electorat la coşul istoriei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: CETATEAN
TREZESTETE BIDASCA , IA-TI MANA DE PE ACEST LINGAU MIHAI STEFAN .

Autor: AMICUL
AM O INFORMATIE DE ULTIMA ORA,DESPRE MIHAI STEFAN CARE ISI DA DEMISIA DIN TOATE FUNCTIILE DETINUTE IN PARTIDUL ROMANI MARE.PENTRU ACEST ACT DE DEMNITATE BRAVO LUI.DAR MAISUNT SI ALTII CARE VOR SA ISI DEA DEMISIA DIN ACEST PARTID.CINE O FI ACESTIA?
Autor: leo
si cind te gindesti,asemenea specimene au hotarit pentru noi pina acum!sa nu ne mai miram la ce s-a intimplat in anii anteriori.
Autor: rex
nici ca se putea mai potrivit titlu!!!!!
Autor: alegatorul
Electoratul a facut ce trebuia facut,dar credeti ca am scapat? Vin patru ani de TURCANEALA,vine dictatura de SULITA eheeeeeee niciodata nu vom scapa,nu au venit ei sa ne aline,vom trai si vom vedea.
Autor: florin
Cred ca Guraliuc ar fi mai indicat decit Egner,care are o "faima"proasta dupa aventura de la primarie,cind nu a facut mai nimic.
Autor: Curiosu'
Mnoah, se pare ca pana la urma, botosanenii au lasat ceva bun in urna! Sa speram ca a inceput un drum mai luminat si pt noi!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă