Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70571818
Ministrul Păcurariu dă cu tifla la peste 50 mii de botoşăneni pensionari

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: lehamite
Si daca se va rezolva problema ca cineva sa preia arhivele, oamenii vor constata ca lipsesc state de plata pe perioade mari de ani, si se vor alege cu adeverinte pe 5, 6 ani, este o mare bataie de joc aceasta lege 19. In Romania totul se face in dispret fata de om, primesc drepturile care li se cuvin doar indivizii dintr-o anumita clasa sociala, ceilalti sunt socotiti drept sclavi. Clasa conducatoare are o mentalitate primitiva, care nu a depasit stadiul relatiilor interumane din epoca de piatra, si spun asta in deplina cunostinta de cauza. Saracia din romania este intretinuta artificial si de aceasta lipsire voita de drepturi a majoritatii populatiei, drepturi care pe hartie exista dar nu sunt puse in practica.

Autor: ueeu
nu cred ca m-as fi putut exprima mai bine , asa e te cuprinde o lehamite ca nu-ti mai vine sa faci nimic pe meleagurile astea , oricum nu va fi apreciat , daca era vorba de niste drepturi pentru parlamentari sa vedeti ce repede se gaseau solutii
Autor: gore
Inca o dovada ca cei din Parlament dorm,sa le fie somnul de veci.Muncesti o viata si nu ti se dau drepturile.Asta e lege?Au parinti,Dzeu nu iarta.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă