Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 114976225
„Drumul blestemat” s-a rupt şi la Sătuceni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bar
Este un prilej de a ne spune cineva, cam ce invirte acest Ciobanu in politica locala,sau va fii un caz Danuta 2 ????
Autor: cetatean
multi merita locurile 2,3,4.....speram sa avem prilej...
Autor: Manivelu
Ciobanutoatepartidele. Ca a trecut prin toate. La Leorda se intimpla acelasi lucru. Cred ca este treaba de proiectant, care probabil nici nu a fost la fata locului. Daca proiectarea a facut-o constructorul, e jale. La drumuri e ca la fotbal. Se pricepe toata lumea.
Autor: Manivelu
Nu cred ca va fi un caz Danuta2. Nu a facut evaziune fiscala din simplul motiv ca nu-i in stare sa conduca o afacere privata. La "ciolan" e altceva, acolo se deschide usa cu piciorul.
Autor: alt cetatean
dar si incompetenta se sanctioneaza!Oare noul sediu al inspectiei(din spatele baii),teoretic vorbind, n-ar urma sa se prabuseasca??????
Autor: observator
usa o deschide cu limba la mai marii politici din bt Bt, nu cu piciorul!
Autor: sofer
Nu avem un drum ca lumea in tot judetul.
Autor: jan
botosani- trusesti e jaleeeeee!
Autor: mitea
Oare ne putem lauda cu ceva bun,trainic facut in judet dupa revolutie? Totul numai pe spaga si interes.Si cred ca v-or trece multi ani pina va plati cineva pentru hotiile facute.Toti care ajung sus intra in "hora" cu cei vechi si nu se poate face nimic.UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE....
Autor: eu
cine a platit la noi pentru incopetenta?mai degraba a fost premiat pentru ca sefii de sus si-au incasat comisioanele in liniste,cind ei au tacut

Autor: alegatorul
drumurile se rup peste tot si ei isi fac sediu,niste nesimtiti,daca si Ciobanu asta mai e de bagat in seama....atunci e jale.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă