Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68838236
Candidaţii liberali la parlamentare s-au încolonat în spatele lui Săftoiu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: pnl-ist
Deci iesim in fata cu Victor,personaj "emblematic" pt.Botosani! "Felicitari" politicii botosanene !
Autor: Gelu
Daca vor fi nominalizati si apoi alesi ospatari si fierari betonisti...NE MERITAM SOARTA!E dreptul lor, dar, in afara afacerilor facute in botosani (de pe urma carora au profitat din plin) CE AU FACUT PENTRU ACEASTA ZONA ?

Aduceti-va aminte de fabula lui Lafontaine (cea cu broasca si boul).Nu pe "candidati" ii rog sa-si aduca aminte...caci, precis nu au ce !

Autor: alegatorul
Stati linistiti ca daca PNL iese la alegeri cu astia o sa-i voteze GRIVEI.

Asa o sa aiba ocazia sa iasa celelalte partide ... daca-s p..sti

Autor: elector
Buna treba face p.n.l.-ul,schimba oameni valabili(viorel Ciobanu, Gelu Ciubotaru de ex.)cu niste evazionisti!
Autor: observator
Pe lângă câţi nebuni avem în parlament ce mai contează şi victor mihalachi. Aloo, PNL-eule dacă, Doamne fereşte!, iewse victor faceţi şi comnadă şa bandă scotch să nu cumva să-l apuce logoreea incultă.

Rşine PNL!

Autor: cetateanul
Multa rautate curge la unii prin vene.Dar ce Victor Mihalachi,nu este tot un cetatean de-al nostru care a oferit locuri de munca unor botosaneni?Cu ce sunt mai grozavi ceilalti viitori parlamentari Buhaianu,Dragus,Hutuleac,Macaleti,Dretcanu si alte nume nesemnificative?Ce au facut pentru Botosani sau ce vor face,de bine de rau poate un om de afaceri va metine anumite societati care sa asigure si locuri de munca si sa se cunoasca ceva in urma lor.
Autor: mafalda
puteti veni si cu mama lui saftoiu ca pe botosanu nu scoateti nimic
Autor: cioata
Daca ies cei doi primul o ca "cumpere" toate padurile din judet ca el stie mai8 bine sa le "administreze" iar al doilea va face autogara pe trotuarul din centru ca la capatul lui 1 avem una.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă