Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78502457
Şomerii continuă să refuze locurile de muncă existente

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Necunoscut
Bun gasit cunoscutii si necunoscutii stiu ca in ziua de azi viata ieste grea.Nu refuzati ofertele caci maine va fi tarziu si nu veti primi nici cea ce vi sa oferit,nu asteptati pomana aceasta care nu ieste vesnica caci nici statul nu are de unde datorita cerintelor mari.De exemplu nici ieu nu lucrez in meseria a mea lucrez ca necalificat si sant multumit ca am de lucru.Cu toate ca puteam sa castig un ban mai usor.Multumesc pentru atentie si"Dumnezeul sa va ajute"
Autor: cris
Pai cum sa nu refuze locul de munca daca i se ofera 4-5 mil. pe luna si munceste de-l ia dracu?S-a inventat patronatul,asa ca oamenii pleaca si muncesc unde apuca ptr.un ban mai mult.Nu vi se pare logic?Ce-ti ofera patronul in zia de astazi?Muncesti 10 ore pe zi plus sambata,si-ti da 5 mil.Vi se pare normal???Dar cine-i verifica pe ei...Tata mare poate,da si ala la un control pleaca cu sarsanaua plina si tace din gura.Asta se intampla in Romania.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă