Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76546484
Se acutizează problema drumului stricat de la Vorona Conţac nu se lasă iar Ţâbuleac nu cedează

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: calator
Poate puteti intreba Dir de drumuri Nationale si despre reabilitarea drumului BT-Saveni , in apropierea localitatii Ungureni. Lucrarile la acea portiune au inceput acum aproape un an si nu sunt gata. Se circula pe o singura banda insa nu se lucreaza decat 1-2 zile pe saptamana si atunci nu vezi decat 2 oameni la lucru si 3 sefi care supravegheaza. Vine iarna si o portiune de 10 m de drum nu a putut fi refacuta in 12 luni? In plus o buna bucata dei drum s-a surpat la 2 luni de la inceperea lucrarilor din vina celor care au abandobat pentru o vreme in primavara lucrarea. Noi platim taxe si accize ei se fac ca muncesc.
Autor: lili
pdl-istii cred ca daca se joaca cu nervii coducatorilor nostri.am vrut sa merg la manastire Vorona si m-am intors din drum.daca banii au fost alocati de ce nu se efectueaza lucrarea?CETATENI NU MAI VOTATI PDL.daca in Bucecea este primar psd si in Vf.Campului pdl nu se reface drumul la Bucecea nu au de suferit si cetatenii di localitatile urmatoare deci si pdl-isti?HALAL MINTE DE INCOMPETENT.ASTEAPTA-TE TIBULEAC LA SURPRIZE.MAI E PUTIN PANA LA ALEGERI.
Autor: Petrica
Da in afara de samanta de scandal si de adus neamuri si cunostinte pe la consiliu, ce-a facut Tibuleac ?, revedem scandalul de dupa 2004
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă