Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7789 lei
1 USD = 4.4241 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73838866
Teledon – o gogoaşă răsuflată pentru sinistraţii botoşăneni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: vasile
Daca andreea ar fi suferit macar o parte din ce sufera botosanenii ar fi dat si la botosani, dar asa si-a facut reclama de mare cucoana pe spinarea oamenilor de bine. Exact ca la emisiunea ei cind banii ajung in alta parte decit la cei pentru care sunt donati. Rusine ca ai facut asa ceva si te mai dai si mare ca reprezentant pe la foruri inlate, hoato.
Autor: Anonim
Daca donau macar o parte din banii pe care i-au incasat pe publicitatea din timpul teledonului, era ceva...Dar asa, tot saracii se ajuta intre ei...iar tatulici-caritas incaseaza paraua ca si realizator
Autor: topor
În loc să plângi in presă că nu ai bani ,vorbeşte cu Viculescu al vostru să pună la bătaie antenele şi miloanele de euro ,,câştigate"cinstit după revoluţie.Sunteţi penibili!
Autor: alegator
Rusine! ca de obicei suntem lasati deoparte, noi botosanenii.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă