Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Important
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123148197
Banii aşteptaţi de Protecţia Copilului s-au dus pe drumuri

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: super...
vor fi asfaltari din sezonul toamna-iarna,numai bun de ridicat vreo doua trei nivele la o casa de vacanta a celor din PNL ,PDL, va fi super...
Autor: Anonim
Da "super' , ai dreptate dar taie numele PD-L de acolo pentru ca nu are nici o treaba . Vezi cine guverneaza , cine imparte bani , cui si in ce mod daca tot consumi efort sa comentezi
Autor: Ali Baba
Da Ţâbuleac nu este preşedinte PDL? El stă pe post de momâier în CJ? N-are nici un cuvând de spus? Dacă n-are, să plece acasă, că tot face umbră pământului degeaba.
Autor: gigi pt toti de la cj
asfalt pe chept sa va puneti , da de vreo doua tone.
Autor: Anonim
da..este presedintele CJ dar are un buget facut de anul trecut de Contac si niste "momaieri" pnl , psd care au majoritate si voteaza cum vor la sumele care mai apar de la guvern sau de oriunde ar fi ele. Putina rabdare la critica si atentie la cei care au facut eclipsa nu umbra ..
Autor: Clipici
Anonimule, de ce nu stai tu cumncior şi îţi etalezi prostia în lume? Nu-i frumos, bre! Faci familia de râs. Bugetul pe anul 2008 a fost votat după cum l-au comceput cei doi portocalii PDL, Viorel Alexanbdru şi cristian Achiţei. Ei au urmărit să-l faulteze pe Conţac şi l-au faultat pe Ţâbuleac. Altfel spus, socoteala lor de la partid nu s-a potrivit cu cea de preşedinte CJ.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog