Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89281198
Chiar dacă au început să apară unele proteste Eutanasierea bolnavilor în stare terminală rămâne valabilă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: AUREL
Super!

Super!Daca ii ingropam de vii pe nenorocitii astia in faza terminala,scapa statul de o groaza de cheltueli,medicii de stres iar parlamentarii vor avea bani suficienti pentru asi indeplini toate fanteziile.

d

Autor: SUNTEM CRESTINI !
Nu dorim legiferarea eutanasiei!

Autor: alegator
Cam atat îi duce mintea pe liberali, legea e data pentru cei cu venituri mici, chiar crede cineva ca daca Nicolaescu ar fi în faza terminala nu l-ar primi la terapie intensiva, sau pe Tariceanu? eu ma îndoiesc. Si adunci vorbim de discriminare.
Autor: apolitic
o prostie mai mare n-am auzit,parca sunt nazisti :rasa superioara nu o declarati pe cei ce sunt penelisti ?......ar trebui pedepsiti cei ce fac o astfel de propunere. In parlament cimpanu a introdus o initiativa(dorea doar voturi)prin care se stabilea ca trebuie platite mamele minore....adica se incurajau copiii sa faca copii fara sa te gidesti la consecinte.......a fost intrebat de unde este si a fost o replica :NU pot sa cred,acolo adica la BT s-au nascut genii deci nu cred ca sunteti de la Bt....Va place ?
Autor: asigurat
Oare acest nemernic are cap? Eu cred ca nu. Da cine este el? Se crede Dumnezeu? Atunci noi ii dorim lui si guvernului tariceanu sa nu moara pina nu trec pe la ATI. Mai votati liberalii stimati cetateni. Afara cu aceste haimanale din guvern si hai sa-i ducem la puscarie ca acolo le este locul.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă