Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123148860
PSD-ul îşi instruieşte armata de activişti pentru a prelua puterea

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: NU MINCIUNII
Eu ştiu că fabrica de zahăr Bucecea a fost la FPP a cărui şef pe judeţ era Marcu.Au rămas 10000 tone sfeclă pe rampe şi ţăranii fără bani.Fabrica au tăiat-o la fier vechi.Tot ei au dat Comcerealurile la milionarii de carton pe nimic,în loc să le dea gratis la asociaţiile de ţărani care funcţionau.Ce facem cu aceste adevăruri ?Luaţi fraţilor câte o pungă de cenuşă de pus în cap când mai mergeţi la întruniri de astea.
Autor: COCA
Am fost aseara la Dorohoi sa vad lansarea canditatului ANDREI DOLINEASCHI si mi-a placut tot ce s-a petrecut acolo.Baiatul asta chiar stie ce vrea! Totul a fost organizat cu mult bun-gust, iar IRIS a fost cireasa de pe tort.Pacat ca si-au bagat coada(fara succes!!!) cei din opozitie care au raspandit zvonuri aiurea(cum ca Andrei a promis ca ii aduce pe cei de la Iris,dar ei nici macar nu stiu ca trebuie sa vina la Dorohoi).Ma bucur pentru tot ce a facut si spus si ii doresc mult succes!
Autor: aladin
hai Contac, ca ne-am saturat de hotii astia care ne conduc la dezastru, fii atent badie ca-s pusi sa fure voturi ca pana acum
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog