Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78421008
Cadrele din învăţământ vor „vacanţă prelungită”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: parinte
S-o credeti voi ca vom da noi elevii si simbata si duminica la scoala pentru ca voi faceti greva. Noi ii trimitem la scoala de luni pina simbata, daca voi nu faceti ore asta este treaba voastra. Ce copii nostri nu sunt uneltele vosatre. Ati luat 50% marire de salarii care va fi data chiar daca mai tirziu, va ajunge,la lopata daca nu va convine. Ce credeti ca noi parintii suntem chiar de mamaliga.ROG PE TOTI PARINTII SA DEA DOVADA DE UNITATE SI IN CAZUL IN CARE VOR FI CHEMATI ELEVII SIMBATA SI DUMINICA SAU IN CELELALTE ZILE DUPA 6 ORE PE ZI SA DAM IN JUDECATA SCOALA SI PE DIRINGINTI SI DIRECTORI. Poate asa or sa se linisteasca acesti hapsini si profitori.
Autor: prof
Dupa mai bine de 10 ani in invatamant,timp in care mi-am neglijat viata personala pentru a da la timp gradele didactice,am constatat ca nu am procedat tocmai bine.Mi-am pierdut sanatatea crezand ca va fi mai bine pentru mine, dar nu este asa.Am fost la scoala sambata pentru pregatiri cu elevii, mi-am incarcat factura la telefon cu costurile suplimentare facute cu parintii care refuza, din lipsa de timp-zic ei, sa vina la scoala, am incercat sa gasesc solutii cat mai bune pentru problemele aparute in activitatea didactica, mi-am umplut geanta cu teste pe care le-am corectat cat mai bine, doar o retine si elevul mai slab dotat ceva din ele,am renuntat la vopseaua de par,lacul de unghii si haine pentru ca altele erau prioritatile familiei, plus ca niciodata,in nici un concediu, nu am plecat nicaieri.Inca nu am o casa a mea!O duc bine?Prefer sa nu raspund.Stiu ca altii au si mai putin decat mine, ca o duc mult mai greu.

Sunt un om fericit cand elevul zambeste,cand ii pun un 10etc.Altfel..

Autor: avocatu' lu martoru' lu' ehova
CORECT...ESTE CAT SE POATE DE CLAR CARE SUNT PRIORITATILE DOMNILOR PROFESORI...IN NICIUN CAZ EDUCATIA COPIILOR NU PARE A FI ....POATE MEDITATIILE IN PARTICULAR....
Autor: CETATEAN
RUSINE PENTRU PROFESORI. SA MUNCESCA SI SA SE MULTUMESCA CU CAT AU. MULTI DINTRE EI NICI NU AU CE CAUTA LA CATEDRA. VARA SI TOAMNA IAU 2 SI 3 LA TESTARI SI IARNA FAC GREVA CA VOR SALAR. NU LE CONVINE - SA TRACA IN ALT SECTOR, NU SA INEBUNEASCA COPII DE CAP CU GREVE SI RECUPERARI RUSINE!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă