Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78404456
Liberalii vor să ne vindece de „portocalită”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cosmin
cu siguranta va castiga peste 65% din voturi...si ma refer la OPRISANU...hai Oprisanuuuu!!!
Autor: murariu andrei
cu totii te sustinem Oprisanu..ai incredere in noi si bazeaza'te pe voturile noastre deoarece si noi ne bazam pe tine si viitorul nostru va fi in mainile tale..
Autor: george
Sinteti penibili si voi si ziarul care manipuleaza cititorii. La asa zis-a manifestare de mii de oameni au participat de fapt vreo 200 de amarasteni care jumatate il aclamau pe Turcanu iar cealalta jumatate Pe Cimpanu,harmalaia din sala fiind de-a dreptul de cacao.Asa de mult e respectata organizatia de Botosani incit Razgindeanu nici nu a mai participat la manifestatie....De rusine probabil. Procentul PNL 3,5% nu 35%.Desi dupa toate furaciunile din ultimii ani e prea mult si asa.
Autor: Costin
Turcanu va iesi pe locul 1 iar pe locul 2 va iesi Ciubotaru. Liberalii vor face o surpriza foarte placuta dar Turcanu sigur o sa castige detasat in fata tuturor.
Autor: alegator
Duceti-va unde a intarcat iapa. Suntem cea mai saraca regiune dupa raportul UE si nimeni din cei care cerşesc voturi nu au facut nimic pentru infrastructura si pentru a dezvolta unitati productive serioase şi puternice. Toti cei care au condus tara dupa 90 au ocolit si au sters de pe harta investiţiile la Botosani. Nu mai suntem dispusi sa ascultam sloganuri ci vrem concret fapte : o retea de drumuri civilizata, scoli in mediul rural, investitori dispusi sa investeasca in productie, retea de gaze ca sa nu mai facem focul cun tezic, etc.
Autor: TONI.........
A POMENIT DIN POLITICIENI CARE AU FOST DE LOCURI DE MUNCA?......NU......ASTEAPTA ALESI?....SUPER....EI VOR FACE FUNDULETUL MARE...IAR NOI BATATURI LA TALPI CAUTAND UN LOC DE MUNCA IN TARA SAU IN EUROPA
Autor: moc
Inainte de a declara ca ne vineca de trandafirita,portocalita si altele , sa nu uita m ca guvernarea pnl ne-a imbolnavit de GALBINARE ceea ce e foarte grav!
Autor: moc
Pane a ne vindeca de trandafirita si de portocalita guvernarea pnl ne-a imbolnavit de GALBINARE!
Autor: CETATEAN
Felicitari pentru PNL. Si-a aratat adevarata forta. Botosaniul este galben pentru ca cei 4 ani de guvernare liberala ne-a indulcit putin traiul. Desi de dreapta, guvernul liberal a fost singurul care a avut grija si de cei de jos. FORTA PNL! SUCCES IN ALEGERI PENTRU CA MERITATI!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă