Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Pamflet
Anchete
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7781 lei
1 USD = 4.2878 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72610322
Editorial Nu ne vindem ţara, dar am vândut-o!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ion
Toti care au dat tara pe nicmic strainilor trebuie sa fie dupa gratii. Dar la noi ca la nimenea. Votati fratilor toate partidele si ajungem in sclaavgism, daca cumva nu am ajuns.
Autor: alegator
NU un sut in cur ci deferiti pe mina justitiei sa stea la mititica. Noi trebuie sa alegem numai independenti, neinregimentati politic pentru am vazut ca nu exista partid care a fost la guvernare si care nu facut ravagii din averea tarii. Indiferent daca este o persoana care se zice ca este serioasa, nu poate face nimic pentru ca nu-l vor lasa sacalii din partid.
Autor: alegator
Am vindut rezervele de petriol si gaze pe nimic, dar nu am impozitat profiturile uriase. Am dat industria la fier vechi pentru asa cica trebuie, dar nu am pus nimic in loc. Am faramitat agricultura, dar nu am facut nimic pentru a - i ajuta pe proprietari sa lucreze suprafete mari de teren si sa obtina randamente mari. Intr-un cuvint s-a luat pesches gros de catre unii si au pus pe tava la straini Rominia. Am devenit slugile strinilor in tara noastra.
Autor: TOPOR
Am rămas cu revoluţia noastră contestată,ne-am bucurat că am scăpat de ceva rău şi am ajuns mai rău.Noi ăştia fraierii,99%,votăm când în stânga ,când în dreapta şi dacă n-am fugit din ţară,tragem mâţa de coadă,sperând într-un miracol.Ei au banii pentru afişe,iar nouă ne pun stampila de vot în mână.
Autor: ion
nu stiu daca ati intele sloganul:continuarea lui era "lasati ca o furam noi". Nu asa s-a intamplat?
Autor: Anonim
Bravo pentru acest articol. Putini cred ca mai au curajul sa recunoasca adevaratele greseli din tara.
Autor: alegatorul
Mai la vale de Forma incepe sa fie taiat si depozitul Petrom,dat in folosinta in 1987.Tiganii deja ii dau tircoale ca la Cauciuc pentru al dihoca.Citi dintre politicienii care acum ne cer voturile au luat atitudine cind sa inchis Petromul?Pentru un litru de gaz trebuie sa mergem la Tirgu Frumos,iar buteliile ni le aduce in judet un mandatar de nu stiu unde.Stiu de asta "trintorii astia care acum ne cer votul?In loc de vot datile un sut unde va spus D.Rotundu.ASta cu siguranta merita toti.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă