Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123147630
Ţâbuleac porneşte nişte procese care s-ar putea întoarce împotriva sa

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: cititor
Dl Tibuleac sa nu uite caci cu ce mina da cu aceea o sa primeasca. O sa vedem dupa alegeri ca daca seamana vint o sa culeaga furtuna. Ce-i mai grav este faptul ca am scapat de scandulul Roman - Contac şi avem acum altul. Dar trebuie sa primeasca odata o lectie acest domn ca a facut prea multe si se crede Dumnezeu pe pamint. Sper ca sa nu dureze prea mult pina o s-o primeasca. Ce-i mai rau ca tot noi oamenii suferim din cauza orgoliilor lui. Sa ne fie invatatura de minte ca sa stim alta data cu cine votam, caci cind la cirma judetului au fost oameni de dreapta asa s-a intimplat, cind au fost de stinga unii nu au facut nimic, altii au vrut sa faca ceva si au venit dreptacii si au afara ca trebuie sa mulgem noi si uite asa ne ducem judetul spre om saracie crunta si spre stagnare.
Autor: alt cititor
aveti dreptate cititorule, Tabuleac cauta numai scandal, un ordinar care traieste din sfori trase ca sa-i fie lui si clicii lui bine, poate n-o sa aiba zile multe si o sa mearga la ghena Botosaniului, asta de cand a venit se smiorcaie si regleaza conturi, cine naiba il masineaza ca nu-l duce capul decat la rau, este un incompetent cocotat pe un scaun care nu-l merita, ne duce si pe noi la faliment, afisand intentii justitiare
Autor: pentru cei mai tari "cititori"
da cel mai bine ar fi ca Tibuleac sa stea cuminte si sa lase familionul Contac sa se ocupe de desapezire si drumuri ca ei "se pricep cel mai bine" sa dramuiasca banul public!!!
Autor: tot un cititor
Mama, mama, voi sigur sunteti contac senior si contac junior, ca prea aveti oftica pe omul asta, ca vrea sa va scuture firma cu care ati capusat jdetul ani de -a randul si acum va tataie fundul de frica ca s-ar putea sa ajungeti nde va e locul. Ce m-as bucura. Asa sa va ajute.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog