Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70479653
Conţac l-a pârât pe Ţâbuleac la prefect

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: anonim
contac/du-te si te cauta la medic
Autor: Un şofer
Mare noroc a avut Ţâbuleac că astă noapte nu s-a înzepezit. Ar fi fost vai de capul nostru. Orgolios, cum este, va nenoroci tot judeţul dacă vom fi înzăpeziţi.
Autor: nedumeritul
Ţibuleac este catastrofă pt.Botoşani.Alegerea lui în fruntea CJ va fi dezastruoasă pentru judeţ.Incapacitatea managerială era cunoscută de la vinalcool ,micimea sa se vede în fiecare zi,în loc să caute resurse financiare,să propună creerea de proiecte pt.atragerea fondurilor neranbursabile de care judeţul are atâta nevoie,de atragerea investitorilor,se preocupă de dispute politice îngrijându-se de afaceri dubioase de unde poate umple buzunarele lui.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă