Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88790226
Ţurcanu şi-a tocmit o gaşcă de consilieri

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cititorul
Domnule deputat sunt un membru PNL pentru care alta doctrina nu poate avea influienta.

Dupa declaratia pe care o faceti va rog sa treceti repede la PSD.

In PNL avem nevoie de oameni echilibrati dar nu care fac echilibristica.

R.A

Autor: gigi
Bai ciobane crezi ca faci stana in judet si ti-ai luat slugi? Maine, poimaine ai sa ajungi la parnaaie, analfabetule!
Autor: studentu somer
Se mai pot depune cv-uri? As vrea sa particip si eu la concursul de selectie ! ! !
Autor: botosanean
Nu ca m-as da in vant dupa Turcanu - insa prin ceea ce face le cam da peste nas fostilor parlamentari care si-au platit ,,slugile" cum au vrut si cand au vrut si daca au vrut, si-au batut pur si simplu joc de toti - pentru ca nu le mai jungea lor.

Din aceste punct de vedere dar si din altele - cinste lui!

Asa cum am mai spus - nu-l subestimati pe Turcanu - nici o problema tocmai modul lui simplu de a fi au apropiat oamneii de el - cu siguranta ca la Bucuresti va sti sa vorbeasca si altfel. Nu uitati ca nu e rau sa-ti faci ucenicia la stana, te invata sa m uncesti si sa fii responsabil. Altii ,,mai destepti" nu au facut nimic pentru oameni, doar pentru ei.

Autor: pro Cimpanu
Vezi poate gasesti vreun stimulent si pentru d-l Galeata de la Saveni doar ii colegul tau cu care vei parasi foarte curind PNL, TRADATORILOR.Prost a fost Cimpanu ca nu v-a aruncat din partid cind a trebuit analfabetilor.Cind plecati luati-l si pe Ciobanu ca si el ii cu curul in doua luntre.
Autor: nedumeritul
Dar Raluca unde este? Ca doar ea te-a scos deputat?
Autor: mimi
Turcanu asta e vai de capul lui, un taranoi nesimtit care o data ce s-a vazut parlamentar arunca cu laturi in Campanu, trebuia deult sa-i dea un sut in fund, n-are ce cauta un astfel de om sa ne reprezinte
Autor: pentru nedumeritul
A sapat-o "intelectuala" de roxana ca sa-si acapareze idolul mioritic cu totul. Da nu pierde nimic , eu zic ca mai mult castiga daca o rupe cu sleatca asta de dubiosi.
Autor: Anonim
Eu nu inteleg de ce toata lumea se ia de turcanu. De bine, de rau, omu incearca sa faca ceva, altii nu fac NIMIC, doar se cearta! Hai sa vedem de ce-i in stare inainte sa aruncam cu rosii.
Autor: Pt Gigi
Ii faci pe altii analfabeti, dar eu in locul tau mi-as face un test de cultura generala. Putin respect, totusi. Toata stima pentru Dl Turcanu!
Autor: Eusebiu
Şi totuşi, cine-i "intelectuala" de roxana? Mă lămureşte cineva?
Autor: jojo
Voi astia asa intelectuali de ce nu la_ti ajutat voi pe campanu cand a fost la nevoie?Cine a riscat pentru el?TURCANU.Doamne cum uita unii binele facut
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă