Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77640786
Ce fel de porc tăiem?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: crescator de porci
Cand cumperi un porc pentru taiat la sf.sarbatori -trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: daca este de genul M sa fie hranit cu :fructe de mare, icre negre, in loc de apa sa fie servit cu vin rosu. Daca este de genul F sa fie SEXI , sa aiba pedichiura aranjata-si sa aiba abonament la sala de SPORT ca sa aiba silueta corespunzatoare a unei MISS . Sa fi locuit la vila de lux atat cel de genul M cat si cel de genul F. Si nu in ultimul rand sa aiba si legitimatie de PARLAMENTAR. Va rog sa fiti foarte prudenti si sa verificati cu atentie.
Autor: Costică
Am să tai şi eu porcul, dar de pe... listă.
Autor: nASu'
Degeaba, tot in parlament a ajuns, daca nu l-ai taiat de pe lista care trebuie (si la timpul potrivit !) !! Ti-a fost mila ca tipa ,, nu ma taiati, fratilor !" ???
Autor: anonim
un articol util.multumim!
Autor: amuzant
Esti tare " crescator de porci "
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă