Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76540534
Flutur aproape că interzice dreptul la opinie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: legea functionarului public
Sunt funcţionar care am avut funcţii şi a trebuit să renunţ în favoarea purtătorilor de carnet de partid şi lipitorilor de afişe electorale.Liberalii puşi pe funcţii au venit la fel cum au plecat PD-iştii şi PSD-iştii.Când ne oprim şi luăm în considerare legea funcţionarului public,aşa cum fac civilizaţii din vest?Dacă avem criză,o clamăm la nivel înalt,să punem oameni competenţi fără carneţele şi cotzaţii la partid.Hai să încercăm!
Autor: gigi
Cred ca titlul articolului este paralel cu ,continutul acestuia.

Flutur cere cumpatare in afirmatii pentru a nu bulversa in zadar opinia publica.

Cred ca ziaristul daca nu scrie ceva de senzatie risca sa-l pasca recesiunea mai de vreme, dar riscurile meseriei sunt si aici. Asa ca asta este!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă