Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111167066
Medicii de familie vor plăti din buzunar anumite reţete gratuite

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: fffffffff
Draga dna Nicolau, nu crezi ca in primul rind ar trebui ca tie sa ti se retina aceste sume? in subordinea cui sunt organele de control abilitate sa controleze agentii economici? in a medicilor? aiureli! nu vezi padurea de copaci! sau imputati sumele celor care trebuie sa faca control la unitatile care nu au depus declaratiile! sau ne credeti pe toti naivi sau prosti.Abia astept sa retineti medicului bani pt retete eliberate la persoane asa zis neasigurate(fals) si pt care CJAS nu a anuntat pe nimeni, ASA CUM SCRIE IN CONTRACTUL CADRU. ATUNCI CIND BANII VOR FI VIRATI DE CONTRIBUABILI IN CONTURILE MEDICILOR SI CIND DECLARATIILE VOR FI DEPUSE TOT ACOLO, VETI AVEA DREPTUL SA IMPUTATI ACESTE SUME. e strigator la cer ce afirmati dumneavoastra. Banii la duneavoastra in cont, declaratiile la dumneavoastra, declaratii nedepuse tot la dumneavoastra , banii pe retete la dumneavoastra in cont si la farmacii, si MEDICII PLATESC. HALAL JUDECATA! O SA VA TREZITI CU O GRAMADA DE PROCESE
Autor: fffffffff
Ar fi bine ca in loc sa umblati la rezultat (la efect) sa reparati cauza!!! de ce nu depun agentii declaratiile? de ce nu platesc? de ce nu stiu medicii ca persoanele nu sunt asigurate? ce faceti cu cei care depun retroactiv declaratiile, sumele de bani ? pt astia nu platiti medicii, le mai retineti si banii pe medicamente, iar oamenii vin si platesc sau depun declaratiile retroactiv, cu tot cu penalitati. SA INTELEGEM CA CISTIGATI DE DOUA ORI? ODATA PRIN IMPUTARI SI RETINERI ILEGALE MEDICILOR SI A DOUA OARA CIND VA PLATESC OAMENII SI UITATI SA MAI PLATITI SI MEDICILOR RETROACTIV. Puteti specifica public ce se fac cu acesti bani care se intorc si dumneavoastra nu ii transferati acolo unde trebuie? Citi agenti economici ati verificat dintre cei cu probleme? aveti softuri de 2 lei, fel de fel de variante, proceduri de preluare a datelor invechite..verificati doar medicii daca respecta programul. citi notari ati verificat, citi avocati, citi juristi, citi medici dintre cei cu restante?
Autor: fffffffff
ati facut ceva sa mariti incasarile? NIMIC! stim ca va convine situatia in care societatile vireaza banii in conturile dumneavoastra dar NU depun declaratiile fiindca imputati si medicului si aveti si banii pe care (chiar si pt cei care platesc retroactiv)ii incasati de la contribuabili!! Schimbati ceva fiindca vine ziua cind toti medicii vor cre banii ce i-ati retinut de la ei pt persoanele asa zis neasigurate si care au platit retroactiv iar CASJ a"UITAT" sa mai plateasca si ea retroactiv. Asa de bine sunteti pregatiti incit nici nu puteti calcula aceste sume! o sa ajungeti sa platiti miliarde bune cu tot cu penalizari!!! Totul va incepe daca veti retine sume de bani medicilor pt persoane al caror statut de neasigurat nu au de unde sa il cunoasca. Listele pe care le trimiteti de la casa oricum sunt retroactive si NU au nici o relevanta pt luna in curs.
Autor: ciomu
Veniti la Hanesti sa vedeti destrabalare la retete. Se dau pe ochi frumosi fara sa se tina cont faca esti sau nu asigurat.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă