Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106030864
Problema deszăpezirilor s-a complicat, iar prefectul este supărat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ion
Cred ca dl Tibuleac este un imconstient punind viata in pericol a cetatenilor care circula pe drumurile publice. DE ce prefectul nu actioneaza in instanta pentru infractiunile sefului de cj. Presedintele CJ stia ca MBB nu are utilaje. Acum este plecat dupa ele prin Germania. Multumim lui Dumnezeu ca nu a nins. A incalcat grav legea deoarece conform HG privind dezapezirea avea obligatia sa incgeie contracte ferme pina pe 10 octombrie. Cine se crede dumnealui de se joaca precum copii cu siguranta circulatiei pe drumurile judetene.
Autor: moc
Suparat, suparat suparat sunt doamne suparat vorba cantecului. Domnule Sorescu dupa "apolitichia" matale urmeaza debarcarea pentru ca sunt altii dornici de "afirmare". Aici n-ai avea de ce sa fi suparat pentru ca ai fost in situatia de a juca un rol dublu.
Autor: doru
e mai mult decat clar ca Tabuleac face manareli specifice rolului sau de sef de haita de hoti
Autor: pt.moc
ALŢII CA ŢIBULEAC.
Autor: sec
utilaje există, dar se închiriază doar în caz de necesitate printr-un simplu telefon, în rest economie pt. fondul benevol, ce-i aşa de greu...se plăteşte deocamdată omul care stă cu ochii pe www.accuweather.com Sărbători liniştite !
Autor: ha, ha, ha
Parca s-a gasit unul mai tare decat Contac?
Autor: alegatorul
Luati treaba in serios d. prefect,daca ati procedat asa cum se arata in articol inseamna ca sinteti un om responsabil.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă