Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Umor
Mondene
Pamflet
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97506250
O veche sorcovă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Un supărat
Sorcoviţi-l şi pe primarul Flutur, că ne-a lăsat fără apă caldă în noaptea de revelion. Să-i fie ruşine, iar anul 2009 să-i aducă un şut în fund din toate funcţiile. Beţivanul dracului!
Autor: colindatul
Dupa o uratura de doua parale, o sorcova de trei parale. Linisteste-te d-le Bejenaru, ca esti om respectabil. Locul dumitale este la ,,romanul si ...,, nu te mai baga si la versuri.

La multi ani !

Autor: Pt. Colindatul
Cultura nu-ia la îndemâna oricui, mai ales a ta. Această sorcovă are o vechime de peste o sută de ani şi face parte din tezaurul folcloric botoşănean. Prof. Bejenaru doar a certifica-o pentru conformitate, nu-i creaţia sa. Sorcova este rodul muncii culegătorilor de folclor popular, datorită cărora o putem citi astăzi.
Autor: Sorcova, vesela
"BOC, BOC, BOC la usa ta! Vreau sa îti urez ceva! Îti doresc sa fii NASTASE Sa ai minim patru case, Îti doresc sa fii VIDEANU Ca sa vinzi borduri tot anu', Sa fii mai istet ca GEOANA Si la bani peste PRIGOANA Sa bei tuica doar cu toiu Ca nea NICU VACAROIU! Asta am avut de spus. La multi ani, paharul sus!"
Autor: Pentru cel mai suparat
Tare nu te ajuta mintea. De faza cu apa nu are cum sa fie vinovat primarul, pentru ca n-are nicio treaba cu Apa Grup. Cred ca tu esti "betivanul dracului!" ca habar n-ai despre ce vorbesti. Cind te trezesti din betie mai vorbim...
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă