Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120644027
Un scandal politic de sfârşit de an, cu continuitate şi în noul an

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un psdist
Scenarita curata, insa data asta gresiti d-le Rotundu. Tzibu chiar l-a dorit pe Achy langa el, in CJ, insa Contac nu face asta pana nu-l pune pe ficior-su' subprefect. Asa cel putin ne-a explicat Contac la partid sahul pe care i l-a dat lui Flutur.
Autor: c
de fapt vina e 100% in ograda lui Flutur.... Nu e el negociator sef?

Autor: florin
cred ca pdl de fapt nu convinge cu oamenii care ii are, sunt unul si unul, fiecare in parte, nulitati de la partid cu aere de sefi, este normal sa gandesti inainte de a da un vot unor astfel de ageamii si tate, alianta, alianta dar cu cine iesi in fata? cu alde Achitei? cu Tabuleac? cu Obuf?, cu Hutuleac?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă