Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74904119
Împărţirea puterii: agonie şi extaz

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: z
domnul din imagine de ce va fi promovat la conducerea vamii , pentru ca are figura de om degerat?- de fapt prin asta arata ca a facuit treaba buna cand a mai fost-adica a inghetat statnd in vama?

Autor: un profesor oarecare
Cum,iar va fi scos de la naftalina acel Manolache fosila pasedista care n-a facut nimic niciodata si se lauda cu un doctorat in ceva soareci.Nu se mai gasesc oameni noi cu valoare si initiativa numai profitori din astia priceputi in a se strecura prin functii grase? Apoi ne meritam soarta!
Autor: studentu somer
Da' dom' Profesor, dumneavoastra v-o trebuit sa ajungeti profesor de meserie ca sa trageti o asemenea profunda concluzie?!
Autor: Manivelu
Tipul din imagine, mutat pentru oarece pacate de la Stinca la Botosani si ...sanctionat cu numirea pe postul de adjunct. Ei, asta-i fascinanta si surprinzatoarea Romanika. Da' pe linga altele mai nevazute, asta-i ...un fum de tigara. Sa fim sanatosi, ca iarna inca nu-i gata. Da' care iese din iarna asta, scapa la urzici si loboda si mai are o sansa.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă