Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79890031
„Legea sunt eu!”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dan
Dictonul „L’Etat, c’est mois” adic㠄Statul sunt eu” asa cum e scris in articol se traduce cam asa: Statul, este luna. In limba franceza mois=luna. Corect era L'etat c'est moi.

Om fi noi francofili, dar pana la a fi francofoni mai este mult.

Cu simpatie, Dan

Autor: cititor
Hahaha,ce frustrare razbate din articol!!! De ce nu spuneti ca aceasta societate pe care o plangeti atata, Construct Com, este de fapt societatea d-lui.Contac???? De ce ocoliti adercati savarul si de ce nu lasati oamenii sa isi formeze singuri parerea?V-ati pus in cap sa il sapati pe Tibuleac si nu reusiti decat sa va contraziceti singur.Chiar dvs spuneti in articol ca a fost gasita o portita in lege!!!!Atunci de unde atatea dosare la DNA si atatea plangeri penale?!Mai bine haideti sa vorbim despre dosarele penale ale d-lui. Contac, pentru ca astea sunt certe si concrete si se afla in instanta.Parerea mea.
Autor: lol
se zice l'etat c'est moi nu mois nea Ioane. Ia si corecteaza si pe blog ca tot asa ai scris. greu la deal cu boii mici. nu. hai sanatate
Autor: Rotundu
Mulţumesc! Am corectat.
Autor: Observator
Articolul se referă la falsurile comise de MBB şi nu la istoricul afacerilor lui Conţac. Despre aceste afaceri aşteptăm să se scrie.
Autor: un alegator
dl rotundu nu te mai obosi sa-i aperi pe unu sau pe altu .Uitate cine cu cine s-au unit , doar nu se pot suferi contac ,flutur si tibuleac ,dar pentru a putea fura isi vor da mina si daca la prefectura va veni roman va fi un adevarat circ .rugati va sa fie asa ca veti avea tiraje nemaipomenit de multe .ati pierdut un subiect din consiliu cel cu saltelele dar cu noua cualitie si cu noile interimaturi o sa aveti ce scrie 4ani
Autor: 666666600000008888888
S.C. CONSTRUCT COM cu siguranţă nu este a lui Conţac, ci există doar o relaţie de prietenie între Andrici şi Conţac. Oricum Ţîbuleac, după cum s-a văzut şi în cazul RAJAPA este un preşedinte de doi lei. Mare belea de om a mai susţinut şi Flutur... Îşi va da seama cât de curând!
Autor: Pt. cititor
Inspectoratul de Urgenţe a constatat falsul MBB. Probabil că eşti cel care l-a susţinut financiar pe Ţâbuleac şi acum îţi aperi interesele. Ieri Conţac, azi MBB. Vai de capul nostru!
Autor: Regele Soare
Vrabia malai viseaza....
Autor: gigi
Afacerile lui Tabuleac de la Consiliul judetean, nu-i de mirare, are datorii catre clientii lui politici, un om de nimic ca o plaga pe judet
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă