Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106074190
Omagiu adus fostului Patriarh Teoctist Arăpaşu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: topor
Dumnezeu să-l ierte!Ce bine era dacă lipseau sau nu cuvântau politicienii!Nu scapi de ei nici în mormânt.
Autor: cris
rugam pe autoarea articolului sa se documenteze mai mult in ceia ce priveste titulaturile Ierarhilor si mitropolitilor.Ex:Prea Sfintitul Pimen....si nu Peacinstitul???????
Autor: ion
ai drepate "cris",dar si asa este putin gresit.Unui arhiepiscop i se spune inalt prea sfintitul.Ar trebui jurnalistii sa fie atenti cu titulaturile ,dar ce sa-i faci cand ne-am "domnit cu totii.
Autor: nelu
De ce aceasta manifestare stanta a fost intinata prin prezenta si cuvantarile politicienilor? Politician = ipocrit, aparator al intereselor personale si de grup, aspirant al inavutirii rapide si murdare de dupa cortine portocalii, rosii, galbene sau de alte culori, etc., etc. Deci, nu aveau ce cauta aici unde la fel au venit cu fetze mincinoase si ganduri ascunse.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă