Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123195759
Se încinge treaba la Termica Diaconu a declanşat răfuiala cu fostul primar Egner

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: botosaneanu
In iarna anului 2002-2003 in mod intentionat orasul a fost lasat in frig pentru schimarea sistemului de incalzile si asta in beneficiul (destul de consistent) al catorva.Sunt sigur ca se va demonstra ca solutia incalzirii centrale este cea mai buna si vom asista in anii urmatori la cresterea consistenta a celor ce vor apela la acest sistem iar centralele de apartament pot fi vandute in localitatile fara sistem centralizat,asa cum au ajuns in Botosani centrale din Ungaria.
Autor: sorin
Egner a solicitat o expertiză managerială la Termica pentru perioada 2005-2007, care a fost aprobat în Consiliul Local, dar nu a mai fost realizată. Oare de ce nu se spune adevărul şi despre perioada menţionată, în care termica a avut pierderi mari, în toate articolele de presă se ocoleşte cu mare grijă acestă perioadă, ce interese sunt la mijloc? Noi ştim dar unii se fac că plouă crezând că nu se observă, cineva din conducerea de la acea vreme a părăsit corabia şi s-a salvat pe la o comisie obscură de la Bucureşti. Parcă în acea perioadă sau mituit preşedinţii şi administratorii de asociaţii, fiind plătiţi de termica să-i facă jocurile. O parte din pierderile de la termica se datorează şi acestei mânăreli care practic încălca grosolan legea.
Autor: unde nu-i cap...
Oare unde in Romania un [fost] edil-sef isi depaseste competentele,si ingroapa banii contribuabililor,numai de dragul comisioanelor si a profitului din alte afaceri oculte?Daca se intampla in alta tara,vinovatii erau demult linsati...Da,in vara-toamna 2001,numerosi reprezentanti ai unor firme locale din domeniu,cu potenta financiara au cerut vestitului Pinnochio sa concesioneze punctele termice,ori un parteneriat public/privat,pentru a se rezolva problema termoficarii in mun.Bt.!Solutia era benefica,se retehnologizau punctele termice+retelele secundare pe bani privati,dispareau magistralele +mamutul Termita,gigacaloria produsa era f.avantajoasa la pret,NU S-AR FI PRODUS DEZASTRUL DIN LUNILE IAN.-MART.2002,cand numerosi termoficati s-au imbolnavit ori au decedat de frig...Oare la cat se ridica cheltuielile aberante[studii de fezabilitate,achizitii aiurea,etc.],facute dupa anul 2002 pana in prezent ,ptr.termoficare ? Botosanenii au dreptul sa stie,fiindca sunt bani publici !
Autor: pt.botosaneanul[angajat la Termita?]
1.Microcentralele de care te scarpini dta.sunt cu tiraj natural,si au fost instalate in Ardeal,NU IN BOTOSANI,cum incerci dta.SA DEZINFORMEZI!Se poate verifica la furnizorul local de gaze-EON,care nu a dat acceptul de instalare decat ptr.microcentrale cu tiraj fortat,cele mai sigure in exploatare!;2.Daca Pinnochio concesiona punctele termice,botosanenii ar fi avut acum iarna gigacalorie ieftina ,iar vara racoare-tot de la calorifere-,asa cum exista in vestul UE,cu avantaje reciproce furnizor-beneficiar !3.Se evita risipa banului public in proiecte falimentare,spre ex.cu fondurile cheltuite se executa termoizolatia multor blocuri!!!
Autor: Camelia
firmele care instaleaza centrale de apartament trebuie sa-si mute afacerea la moldoveni, ucrainieni pt pe la noi s-a cam fisit, s-a prins lumea ca e o gogorita
Autor: Termicus,
Decat s-ar cheltui milioane de euro cu reabilitarea Termicii Bt.,cu fondurile existente s-ar putea efectua lucrari de termoizolare ale blocurilor de locuinte,iar persoanele nevoiase care locuiesc la bloc,sa fie sprijinite sa isi procure boilere de apa calda, radiatoare/aeroterme,etc.ptr.incalzirea locuintelor,cand afara sunt temperaturi scazute,iar subventia ptr.incalzire sa fie acordata direct beneficiarului,SI NU PRODUCATORULUI,cum se intampla acum. S-au intrebat diriguitorii orasului,daca tot asistam la fenomenul de incalzire globala,cate luni intr-un an calendaristic trebuie furnizata caldura in sistem centralizat? De ce nu sunt consultati contribuabilii botosaneni,eventual printr-un referendum local ??
Autor: alex
Nu sunt consultati botosenenii in privinta Termica,asa cum nu sunt consultati nici in privinta modului de facturare al apei reci la limita de proprietate de catre RAJ APA.Probabil ca autoritatile locale ne considera o masa de prosti,buna de folosit numai in campaniile electorale.Dupa aia uita cine i-a ales si ce au promis in campanie si nu stiu altceva sa faca decat sa faca cumva sa mai scoata niste bani din buzunarul cetateanului,pentru acoperirea pierderilor si smecheriilor facute in si de catre unele societati de stat.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog