Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90820537
Cine a mai văzut Actor cu aplecare spre zootehnie şi ţigani dornici de muncă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: taranul
este o pasiune,exista interes,dar cum in actorie exista mimica,asa va exista mimica si in mulsul caprelor. domn actor a-i grija cum preda-i lectia,ca acestia rromi vor mulge si tapu pentru a avea branza ecologica pe piata.cum la rromi le place munca,iar satul este in zona de frontiera ,caprele sa nu ajunga in ucraina,iar acestia au obiceiul sa le manance cu totul si sa nu fluieri a paguba.numai acolo era terenul propice,in zona botosanilor,sunt destui rromi care vor o asemenea ocupatie.dar vorba aceea,cum au venit euroi,tot asa se duc pe apa sambetei,iar branza ecologica de..la sfantul asteapta.
Autor: Optimistul
Chiar si tiganii au dreptul sa traiasca.Multa lume foloseste o zicala post-decembrista"in Romania este posibil orice"iar eu ma intreb ,de ce nu ar fi posibil ca acest proiect sa reuseasca?De ce sa nu le oferim o sansa asa cum a avut Patriciu ca si el este tigan.
Autor: harieta
Imi pare foarte rau ca nu s-a inteles adevaratul scop al proiectului,care nu doreste decat crearea unor locuri de munca in comunitate,socializarea cetatetilor,nu toti sunt rai,cum nici toti romanii nu sunt buni.Articolul este mult prea pesimist si un pic chiar discriminator.Oricum eu le doresc SUCCES!
Autor: Pt. Harieta
Harieta, fată dragă, calcă mai întâi prin noroiul de la Baranca, admiră vilele-coteţe ale ţiganilor de acolo, vezi mizeria meterială şi morală în care trăiesc şi apoi comentează în cunoştinţă de cauză. Cu siguranţă vei gândi mult mai prăpăstios decât stă consemnat în acest articol.
Autor: titi
Tiganii din Baranca Cristinesti nu sant la fel cu astia din Bt.E diferenta mare intre ei ptr.cine nu stie.Nu stiu insa cum se va rezolva treaba cu caprele..ramane de vazut.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă